Luuk Ikink denkt dat Edwin Evers naar Sky Radio gaat

RTL Boulevard-ster Luuk Ikink sluit niet uit dat Edwin Evers verhuist van Radio 538 naar Sky Radio. Dat zei de tv-ster maandagavond in RTL Boulevard. Talpa Radio, het bedrijf achter Radio 538, Sky Radio, Radio 10 en Radio Veronica, aast op Qmusic-sterren Mattie Valk en Wietze de Jager. Volgens het AD wil Talpa Radio ze in huis halen om de ochtendshow op Sky Radio te gaan doen, maar Ikink ziet een ander scenario voor zich. Hij denkt dat Mattie & Wietze op de plek van Evers komen.

Ikink: “Sky Radio heeft altijd gezegd: ‘Wij doen het alleen maar als Evers komt.’ Sky is nu natuurlijk ook van Talpa Radio, net als 538. Het lijkt mij ook wel een mogelijkheid dat Evers naar Sky Radio toegaat en dat Mattie & Wietze dan naar 538 toegaan.”

Sky Radio zou dan in één klap ’s lands populairste dj in de ochtend hebben. “Sky heeft het nodig in de ochtend. Zij draaien daar niet zo goed, terwijl ze het op andere uren wel goed doen.”

In 2015 stopte Radio 538 met de veel beluisterde radioshow van Ruud de Wild om in zee te gaan met Coen & Sander, die een jonger publiek trekken. Het inruilen van Evers voor Mattie & Wietze zou 538 ook in de ochtend kunnen verjongen.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen