Jinek noemt drie onvergetelijkste momenten dit seizoen

Eva Jinek kijkt terug op een mooi seizoen van haar talkshow Jinek, die werd opgevolgd door de drie weken durende duotalkshow Pauw & Jinek. Drie momenten zal ze niet snel vergeten. Dat zegt ze in een vlog van Amayzine. Als ze gevraagd wordt om de drie meest onvergetelijke momenten van deze serie te noemen, begint ze met minister-president Mark Rutte. “Wat wel heel leuk was, was dat de premier in een van de laatste uitzendingen kwam en het knoopje van mijn jasje vloog“, vertelt de talkshowdiva.

Het leverde uitdagende tv op, aldus Jinek. “Hij was klaar met zijn deel van het gesprek, dus wij bedankten hem. Op dat moment stond hij op en toen zei iemand uit het publiek: ‘Uw knoopje ligt op de grond.’ Hij pakte het knoopje op, keek toen naar zijn eigen jasje, maar zag dat hij al zijn knopen nog had. Toen zei ik: ‘O, nee, Mark, die is van mij.’

Dat moment leek even op iets heel anders, realiseert de presentatrice zich zelf ook. “Dat was dan weer voor de helft in beeld. Dat zal ik niet vergeten, dat is gewoon gekkigheid.”

Verder Jules Deelder natuurlijk en ook met Jan Roos was het spannend“, zegt Jinek om de top drie af te maken.

Nu Pauw weer op de buis is, is Jinek aan het uitrusten. En dat is nodig ook: tijdens Jinek had ze nauwelijks nachtrust. “Ik ga dan slapen om half vier ’s nachts. Natuurlijk word ik dan af en toe wakker om naar de wc te gaan. Dan kun je naar je telefoon kijken en voor je het weet ben je helemaal wakker.”

Ik slaap dan dus weinig. Ik doe dan nog wel een dutje rond 9.30 uur. Op de redactie kom ik rond 14.00 uur en om 16.30 uur wil ik dan nog wel eens op de grond gaan liggen voor een power nap.”

Over een paar maanden keert Jinek weer terug op de late avond van NPO 1.

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen