Jamai weet nog niet of hij Idols-jurylid wil blijven

Foto: SBSNa het eerste RTL 5-seizoen van Idols was Jamai Loman zo ongeveer het enige jurylid dat graag verder wilde, maar op deze finaledag van het tweede RTL 5-seizoen is de presentator twijfelachtig over een vervolg. Dat liet hij vanochtend blijken in Goeiemorgen Lex op Radio 10. Idols deed het vorig jaar nog prima, maar wordt momenteel wel érg slecht bekeken. Zo’n 300.000 kijkers voor zo’n groots en duur programma is erg ondermaats. “Ik ben niet zo heel erg bezig met de cijfers, maar het is heel jammer.”

Collega Ruben Nicolai liet al weten dat Idols misschien een jaar moet overslaan. Loman: “Er is nog geen beslissing over genomen. Je weet ook niet of een jaartje er tussenuit wel helpt. Is het te snel of niet te snel?

Of Loman zelf van de partij is bij een eventueel vervolg, weet hij niet. “Ik weet het niet, maar ik vind het ongelooflijk leuk om te doen. Ik vind het echt een feestje te doen om aan die tafel zitten, maar je moet altijd weer even kijken.”

Je moet er altijd weer even met een frisse mind in gaan. Het ligt er ook aan of de andere juryleden het gaan doen of niet. Dat weet ik ook nooit.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen