‘Humberto Tan lijdt aan een midlifecrisis’

Foto: Nick van OrmondtHumberto Tan lijdt aan een midlifecrisis. Daarom is hij een affaire met NOS-ster Dionne Stax begonnen. Dat meldt weekblad Story deze week. Net als Privé meldt Story dat Tan op zijn schreden is teruggekeerd bij zijn gezin. Het blad spreekt van een ‘voorzichtige verzoening’. “Humberto heeft spijt. Het heeft er alle schijn van dat zijn misstap met Dionne het gevolg is van een midlifecrisis. Humberto staat daar ook niet alleen in – er zijn zó veel mannen die dat overkomt“, zegt een insider.

Tan staat hier niet alleen in, weet de ingewijde. “Ze vragen zich af: doe ik er nog toe, tel ik nog mee? Ben ik als man nog aantrekkelijk voor vrouwen? De één zoekt zijn heil dan in een Porsche, de ander neemt een minnares.”

Uiteindelijk kiest Tan voor het goede, zegt de bron. “Waar het om gaat, is hoe je er uiteindelijk mee omgaat. En Humberto lijkt nu toch voor zijn gezin te kiezen.

Volgens Story hopen vrienden en collega’s dat Tan en zijn ‘door iedereen geliefde’ vrouw Ineke een weg vinden om hun relatiecrisis te bezweren.

De zomer, als Tan bij RTL Late Night wordt vervangen door Beau van Erven Dorens, is volgens Story hét moment waarop het echte goedmaken kan beginnen.

Het Story-artikel ‘Voorzichtige verzoening…’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen