Humberto na drie weken niet meer op voorpagina Privé

Geplaatst op Thu 20 Apr 2017 om 11:28

Na drie weken lang de voorpagina van de Privé te hebben gevuld, staat Humberto Tan deze week níet meer op de cover van ‘s lands grootste showblad. Dat is te zien in de kiosk. Tan is al weken in opspraak nadat Privé zijn vermeende affaire met NOS-ster Dionne Stax aan het licht bracht. Het blad kon flink uitpakken met de rel, omdat de buren van Tans tijdelijke vrijgezellenappartementje erg loslippig zijn. Nu hebben zij echter niets meer te melden. “Dionne Stax is daar al enige tijd niet meer gezien.

Dat Stax is uitgekeken op Tan, betekent volgens Privé niet dat Tans relatiecrisis met zijn vrouw Ineke is bezworen. Heel even dacht Privé dat Ineke hem had vergeven, maar Tan wordt nog steeds gespot bij zijn tijdelijk onderkomen van 36 vierkante meter.

Privé: “Het ziet ernaar uit dat alle gesprekken met zijn Ineke aan de keukentafel er nog niet toe hebben geleid dat alles is vergeven en vergeten.”

Het showblad weet altijd precies waar Tan de nacht doorbrengt. Als RTL Late Night eindigt en Tan klaar is met napraten, verlaat hij het Rembrandtplein in Amsterdam steevast met zijn auto. Door hem te achtervolgen, kan Privé zijn slaapplek achterhalen.

Foto: RTL
15 Reacties op “Humberto na drie weken niet meer op voorpagina Privé”


 1. Francis Beukeveld

  Hij is terug bij mij. ❤

 2. PETER

  het grootste showblad Volgens mij zijn de formaten even groot als de meeste bladen
  DE TELEGRAAF was ook altijd de grootste krant maar is aardig gekrompen
  allemaal even groot in het rek hoor!

 3. Jubbetje

  Wanneer worden we eindelijk eens verlost van die handenwrijvende en dansende biljartbal.?

 4. Paut Pielusma

  Komt de kinderkrant van de Telegraaf eindelijk bij zinnen?

 5. b

  Valt niemand op behalve MC

 6. De buurvrouw van Tan

  Nadat vannacht de flat aan de Zuidas wederom urenlang trilde op zijn grondvesten stapte Dionne vanochtend met schuim (of was het wat anders?) op haar lippen in de auto.

 7. Tanberto Hum

  Waarschijnlijk vond Dionne het niet leuk dat Tan-A-Kiam steeds zijn eigen naam riep tijdens het klaarkomen in plaats die van haar.

 8. John G.

  Wordt het zo langzamerhand niet eens tijd, die lamlul van een Evert Santegoeds en zijn sprookjesblad Privé eens dubbel en dwars te kakken te zetten.

 9. Moud

  @John G. ik kan niet wachten, tot dit bewaarheid wordt.

 10. Sweck

  Wel of niet op de voorpagina… MC maakt er sowieso nieuws van.

 11. Kuut

  Zelfs geen nieuws is nieuws voor M C! Losers!

 12. Wolf

  Tan is oerdom. Hij moet gewoon van de tv getrapt worden. We zijn hem zat in Nederland, rot op.

 13. toxilogic

  Er word hier wel veel gepraat over Tan en zijn vrouw en kinderen, maar hoe zullen Stax ouders zich voelen, hun succesvolle dochter blijkt bij nader inzien een fout negersletje te zijn. Pijnlijk..Pijnlijk

 14. Tristan

  Dionne lust er wel pap van las ik in de prive. G ei L wijffie ist hoor.

 15. Annoniemus

  Dat moet een klap zijn voor de fam Tan !

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.