Gerard Joling: ‘Vloggen is nu een deel van mijn leven’

Geplaatst op Fri 21 Apr 2017 om 9:36

Tv-ster en zanger Gerard Joling ziet vloggen tegenwoordig als een deel van zijn leven. Dat vertelt hij in een interview met Veronica Magazine. Joling doet verslag van zijn bezigheden via vlogs op zijn eigen YouTube-kanaal. “Ik heb een Osmo + DJI, een camera met zo’n bolletje zodat het beeld altijd stabiel is. Dan kan ik ook in de auto filmen. Superhandig. Vloggen is een deel van mijn leven geworden. Eigenlijk heb ik m’n eigen reallifesoap op m’n YouTube-kanaal“, zo vertelt hij.

De kijker krijgt onder meer te zien wat voor een bourgondiër Joling is. “Alle dingen die ongezond zijn, vind ik lekker. Zo’n avondje met partysnacks is ook ongelofelijk slecht, maar dan gaat de ene snack na de andere erin. Wijntje erbij en ik eet het allemaal.

Met de hoeveelheid wijn kan het wel eens uit de hand lopen. “Ik drink niet alleen Pomerol en Sauvignon Blanc hoor, tussendoor ook altijd veel water.

Een echte no-go op het gebied van eten en drinken vindt hij tuinbonen. “Van de geur alleen al ga ik over mijn nek. Vroeger kon ik er al niet tegen als mijn moeder ze maakte. Als ze in een restaurant tuinbonen op tafel zetten, zet ik ze meteen mijlenver weg. Doe mij maar spinazie of bloemkool!

Foto: SBS
3 Reacties op “Gerard Joling: ‘Vloggen is nu een deel van mijn leven’”


  1. Otto Groeneveld

    Ja natuurlijk al die enge mensen met de narcistische persoonlijkheidsstoornis doen dit. Komen klaar als zij een forto van zichzelf zien, triest volk.

  2. Beau van Erven Ikink

    Het is zo vreselijk slecht gemaakt alleen. Maar het mag natuurlijk weer niks kosten. Wino en dat kind van hem willen vooral binnenharken en weinig investeren of uitgeven. Dat zie je aan alles.

  3. Troeliewoelie

    Meid wat enig! Wat hebben we gegierd om dit nieuws we lagen krom van het lachen, ben helemaal op!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.