Geraldine Kemper vreest voor ontslag bij BNN

Geraldine Kemper vreest nog altijd voor een eventueel ontslag bij BNN, waar ze in 2009 terechtkwam door het winnen van de talentenjacht Sterretje Gezocht. Dat vertelt de presentatrice in de VARAgids. Kemper is vaak bang geweest dat ze eruit zou vliegen. “Heel bang, heel bang. Dat speelde vooral in de eerste drie, vier jaar, maar het is een angst die nooit weggaat. Het is zulk leuk werk. En er hoeft maar even een ander jong wulps meisje voorbij te komen die beter is en ze kiezen voor haar.”

Om zich te verzekeren van haar tv-werk probeert Kemper altijd aandacht te blijven trekken. “Ja. Als mensen niet naar je willen kijken, waarom zou BNN dan nog een programma om je heen willen bouwen? Dus wil je graag dat mensen naar je kijken.”

Toch is Kemper niet gek op rode lopers. “Ja, ik ben niet iemand die zich graag op rode vertoont en jurken draagt, dat vind ik vreselijk.”

Wel gaat ze elk jaar naar het Gouden Televizier-Ring Gala, als ze niet op tv-reis is. “Maar dat is tijdens ADE en dat vind ik leuker, dus ga ik als het even kan via de achteruitgang snel weer weg. Dat is ook eigenlijk de enige rode loper die ik doe.

Het VARAgids-interview met Geraldine Kemper kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNN/Annemieke van der Togt

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen