Frans Bauer: ‘Overstap naar SBS 6 nog niet zeker’

De overstap van Frans Bauer van Avrotros naar SBS 6 is nog niet zeker. Dat vertelde de volkszanger zondag in Carlo’s TV Café. Het gerucht over zijn overstap van de publieke naar de commerciële omroep, werd medio februari op televisie gebracht door Luuk Ikink in RTL Boulevard. Ikink gaf toen aan dat er over drie weken duidelijkheid zou komen, maar dat is er nooit gekomen. Hoe staan de zaken er nu voor? “Het is in het roddelcircuit, maar het is niet definitief of zo.”

Bauer legt uit dat hij momenteel zijn hele carrière tegen het licht houdt. “Ik zal het even toelichten, voordat sommige dingen verkeerd worden uitgelegd. Ik heb de komende tijd een periode voor mezelf genomen om weer helemaal terug te gaan naar het artiest zijn. De komende maanden staan daarvan in het teken. Ik ga me de komende maanden bezinnen wat ik wil gaan doen op het vlak van televisie.”

Hij sluit niet uit dat hij verder gaat met Avrotros. “Ik heb een leuke tijd gehad bij de TROS. Er zijn op dit moment ook nog steeds gesprekken gaande. Net zoals ik zeg: ik wil weer terug naar de basis. Ik merk ook aan mezelf dat ik het ontzettend leuk vind om weer in de feesttenten te gaan optreden.”

Het is hem dus vooral te doen om terug te gaan naar het artiest zijn. “Ik wil weer lekker ouderwets in een auto stappen en bij een feesttent uitkomen en duizend mensen zien meezingen.”

Lees ook: Frans Bauer stapt mogelijk over naar SBS 6 (17 februari)

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen