Ferry Doedens weigert rode lopers: ‘Heb ik niet nodig’

Geplaatst op Tue 18 Apr 2017 om 17:40

Foto: SBSFerry Doedens heeft sinds hij van zijn cocaïneverslaving is afgekickt niet meer zo’n behoefte aan showbizzfeestjes en rode lopers. Dat vertelt de acteur in een interview met Weekend. Doedens sloeg eerder nog geen feestje over en was vrijwel elke avond en nacht wel ergens te vinden. Die tijd is voorbij: de meeste uitnodigingen laat hij gewoon liggen. “Ja, ik ga bijna nergens meer naartoe. Ik hoef niet meer alles af te lopen, ik heb het ook niet nodig, denk ik dan. Ik heb het toch al druk.”

De acteur vindt het goed om ergens een lijn te trekken. “Ik zit het liefst gewoon op de bank, lekker chillen, en ga niet al te laat naar bed. Heerlijk toch?

Of dit allemaal te maken heeft met zijn afkicken? “Het is niet dat ik tot inkeer ben gekomen, maar zoals mijn moeder wel eens zegt: ‘Kleine jongetjes worden groot.’

Hij heeft de rust mede gevonden dankzij zijn vriend Nuno, met wie hij alweer vijf jaar samen is. “Hij zit gewoon rustig in z’n mand en dat houdt elkaar wel goed in balans.

Foto: RTL
9 Reacties op “Ferry Doedens weigert rode lopers: ‘Heb ik niet nodig’”


 1. R

  M C = roddelrubriek

 2. Geo

  Het aandacht sz ieke elfje van rtl

  Mijn god wat word ik misselijk als dit irritante narcistische jochie weer eens overdreven rond zie huppelen en iedereen eraan herinnert hoe ga y die wel niet is

  Gaaaaaaaaap

 3. X

  Hij vindt het goed ergens een lijn trekken…

 4. Jaap8

  Gebruik zelf ook 2 gram cocaïne iedere dag. Heb wel iets met Ferry.

 5. X

  Weer een verslaafde van de NPO die er voor uit durft te komen dat hij net als mijn helden Pauw en Mathijs van de NPO\VARA zware drugsverslaafde is. Hulde hiervoor.

 6. lil' flexie

  goed van hem. jammer dat hij zo irritant is.

 7. Jaap

  Wat een vreselijk nepgebit zeg

 8. Annoniemus

  Hij heeft liever een snuifje dan de rode loper !

 9. Dennis

  Die jongen is aandacht geil, die doet er alles voor om in de spotlights te komen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.