Fajah Lourens wil miljoenen euro’s op bankrekening

Fajah Lourens heeft het eerste miljoen euro al bijna op haar bankrekening staan door het succes van haar dj-carrière en dieetboeken, maar de dieetster wil meer. Dat vertelt de voormalig GTST-actrice in weekblad Story. Lourens gaat voor een internationale carrière en miljoenen euro’s. “Die miljoenen gaan er wel komen. Daar ga ik echt voor. Ik ben niet van dure kleding of designertassen, maar ik wil wel onbezorgd kunnen leven en alles kunnen doen wat ik wil“, legt de dj en dieetgoeroe uit.

Haar Killerbody Dieet-boeken doen het ook in het buitenland goed, meent Lourens. “In Engeland lig ik naast de Top 5-boeken in de schappen. Ik heb nog geen verkoopcijfers, en het zal daar sowieso een langere aanloopperiode hebben, omdat mensen mij daar niet kennen. Maar de verwachtingen zijn hooggespannen.

Ze werkt hard aan haar Killerbody-imperium. “Over vijf jaar hoop ik een groot bedrijf te hebben neergezet. In augustus lanceren we de eerste collectie van onze MKBM-kledinglijn. Het is echt sportfashion geworden. Ik ben super trots.

Ondertussen doet ook haar muziek het goed: de single Squat heeft al miljoenen streams op Spotify behaald. Ze wil internationaal doorbreken. “De komende jaren zet ik alles op alles om dat doel te bereiken. David Guetta brak ook pas door op zijn 34ste.”

Met lucratieve buitenlandse boekingen kun je makkelijk door tot je vijftigste, kijk naar Tiësto. Als het bij Nederland blijft, stop ik op mijn veertigste om anderen te begeleiden en managen.

Het Story-interview met Fajah Lourens kunt u lezen via Blendle.

Foto: WNL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen