Eva Jinek met tweede seizoen Verenigde Staten van Eva

Eva Jinek werkt aan een tweede seizoen van haar NPO 1-serie De Verenigde Staten van Eva. De opnames zijn momenteel in volle gang. Dat heeft KRO-NCRV laten weten. Jinek is nu in het dorpje Alma in Wisconsin. “Alma is een heel klein, oud dorpje aan de Mississippi rivier met maar 750 inwoners. Het is de eerste plek die ze bezoekt voor het vervolg op de serie De Verenigde Staten van Eva, die vorig jaar werd uitgezonden in aanloop naar de Amerikaanse verkiezingen.”

Dit keer zoekt Jinek uit hoe de levens van mensen in verschillende hoeken van het land veranderen in het tijdperk van president Donald Trump. “Maakt hij hun dromen waar? Eva wil daar achter komen en volgt daarvoor zes Amerikanen.

De serie wordt pas later op televisie uitgezonden. “Maar je kunt nu al mee met ‘Waar is Eva?’. Blijf de komende tijd dus onze site en social media kanalen in de gaten houden en ga virtueel mee op reis!

Eva is opnieuw in de Verenigde Staten!

Eva is weer in de USA! En je raadt het misschien al, ze is daar het tweede deel aan het opnemen van De Verenigde Staten van Eva.

Geplaatst door Jinek op zondag 23 april 2017

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen