‘Edwin Evers zou goede Voice-coach zijn’

Geplaatst op Thu 20 Apr 2017 om 14:16

Radio 538-ster Edwin Evers zou de perfecte kandidaat zijn om coach te worden in The Voice of Holland. Dat vindt zijn sidekick Rick Romijn, zei hij vanochtend op de radio tegen zijn collega. De mannen van Evers Staat Op bespraken het nieuws dat er een vierde coach komt bij The Voice Kids. Romijn vindt het wel wat voor Evers. “Het zou wat voor jou zijn, want je bent muzikaal, je bent een bekende Nederlander, je bent grappig, je kent alle andere juryleden en je hebt oor van talent.”

Evers is bovendien beleefd genoeg om zijn kritiek goed te verpakken, vindt hij. “Ik denk ook dat jij op een goede manier kritiek over kan brengen.

Collega-sidekick Niels van Baarlen is het daarmee eens. “We moeten misschien eens vragen of John de Mol hier zo’n stoel in de studio zet, zodat je even kunt proberen hoe het zit. Dan kun je proefdraaien.

Evers zelf ziet het niet zitten: “Nee. Ik vind het niks aan. Het lijkt me niet leuk. Al die opnamedagen. Het duurt uren. Het lijkt me verschrikkelijk. Er zijn er ook honderdduizend anderen die het beter kunnen.

Foto: Radio 538
9 Reacties op “‘Edwin Evers zou goede Voice-coach zijn’”


 1. Peter

  Is dit dezelfde Rick Romijn (Richard Blokspoel) die dagelijks aan Edwin’s lippen hangt met slijmopmerkingen over ‘hoe goed hij wel niet is’ enz enz. VRESELIJK

  Wat wil deze gast nou? Salarisverhoging ofzo?

 2. Tsicsar

  je bent zelf een kontenlikker peter

 3. Otto Groeneveld

  Ja dames en heren Edwin Evers jaaaaa. Wat is hij toch leuk zeg.

 4. Ano Nymous

  Wie je er ook neer zet. Geen enkele kandidaat zal succesvol worden. Al zet je honderd juryleden neer.
  Dat komt omdat The Voice zelf nogal overschat wordt. De feiten zijn echter dat alle kandidaten en winnaars nooit zijn doorgebroken en succesvol zijn.
  Een zichzelf noemende talentenjacht die geen talentenjacht is dus…

 5. TopShow

  Edwin Evers past bij elke show of talentenjacht.
  Van Idols tot It Takes Two.

 6. Anonymous

  Ik merk aan de reacties dat het weinig mensen boeit en romein is ook weer actief hier.

 7. Anonymous

  Helaas geen TV uitstalling. Kijkt doods uit de ogen.

 8. Flip zoetendonk

  Als n vis op t droge

 9. Annoniemus

  Denk dat Evers helemaal geen goede coach zou zijn , hij is plaatjes draaier en maakt zelf heel pover wat muziek , gaat over niks vrees ik .

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.