‘Edwin Evers zou goede Voice-coach zijn’

Radio 538-ster Edwin Evers zou de perfecte kandidaat zijn om coach te worden in The Voice of Holland. Dat vindt zijn sidekick Rick Romijn, zei hij vanochtend op de radio tegen zijn collega. De mannen van Evers Staat Op bespraken het nieuws dat er een vierde coach komt bij The Voice Kids. Romijn vindt het wel wat voor Evers. “Het zou wat voor jou zijn, want je bent muzikaal, je bent een bekende Nederlander, je bent grappig, je kent alle andere juryleden en je hebt oor van talent.”

Evers is bovendien beleefd genoeg om zijn kritiek goed te verpakken, vindt hij. “Ik denk ook dat jij op een goede manier kritiek over kan brengen.

Collega-sidekick Niels van Baarlen is het daarmee eens. “We moeten misschien eens vragen of John de Mol hier zo’n stoel in de studio zet, zodat je even kunt proberen hoe het zit. Dan kun je proefdraaien.

Evers zelf ziet het niet zitten: “Nee. Ik vind het niks aan. Het lijkt me niet leuk. Al die opnamedagen. Het duurt uren. Het lijkt me verschrikkelijk. Er zijn er ook honderdduizend anderen die het beter kunnen.

Foto: Radio 538

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen