Chriet Titulaer postuum belachelijk gemaakt in DWDD

De op 73-jarige leeftijd overleden tv-persoonlijkheid Chriet Titulaer werd maandagavond in De Wereld Draait Door niet bepaald op een traditionele wijze geëerd. Aan tafel werd zijn Limburgse tongval bespot en zijn wijze van presenteren belachelijk gemaakt. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. Vooral tafelgast Jelle Brandt Corstius stoorde veel kijkers. “Het mooie is dat je nooit precies weet in hoeverre hij zichzelf nou totaal belachelijk vindt of niet“, zei hij onder meer.

Corstius las ook passages voor uit Titulaers biografie, die hij zelf erg onnozel vond. Terwijl hij ze voorlas, zette hij een Limburgs stemmetje op.

Bizar, vindt 3FM-ster Domien Verschuuren. “Dus Jelle Brandt Corstius heeft zichzelf bij DWDD uitgenodigd om Chriet Titulaer tien minuten belachelijk te maken. Inclusief goedkope imitatie. Chique!

Verschuuren stoorde zich meer en meer. “Oja, nu nog even de suggestie dat Chriet zichzelf misschien wel helemaal niet serieus nam. Jelle Brandt Corstius, wat zit je daar nou te doen?

En DWDD-bekendheid Sywert van Lienden: “Iemand die overleden is – altijd een goede aanleiding voor een randstedelijk potje lachen-grien-brullen om iemand accent?

Foto: VARA

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen