Charlie Sheen in seizoensopener nieuwe Jensen-show

Geplaatst op Thu 20 Apr 2017 om 9:49

Foto: Bob BronshoffDe Amerikaanse acteur Charlie Sheen zit op 18 mei in de seizoensopener van het nieuwe RTL 5-programma waarin Robert Jensen celebrities interviewt. Het interview heeft in het afgelopen etmaal plaatsgevonden. Dat vertelde de talkshowhost vanochtend in Goeiemorgen Lex op Radio 10. Jensen kondigde het gesprek vorige week al aan, maar wilde toen de naam van Sheen nog niet verklappen, omdat hij niet zeker wist of het interview wel écht zou gaan plaatsvinden.

Het gesprek vond uiteindelijk gewoon plaats. “Ik heb bijna drie uur bij het zwembad van zijn huis in Beverly Hills gezeten en sigaren gerookt. We hebben gesproken over het leven en zijn heel interessante leven.”

Het nieuwe Jensen-programma begint op 18 mei en Sheen zit gelijk in de eerste aflevering. “Deze gaan we gewoon als eerste doen. Het was geweldig. Het was precies wat ik gehoopt had.”

Ik dacht: het zou zomaar kunnen dat hij afzegt. Zelfs als je voor de poort zat. Het tegenovergestelde was waar: het is een geweldige gast en hij zag er goed uit.”

Foto: Instagram Robert Jensen
7 Reacties op “Charlie Sheen in seizoensopener nieuwe Jensen-show”


 1. Flits Bom

  Hij zag er goed uit, ok…

 2. Mike Klonfag

  Gay. Maar benieuwd. Goed nieuws voor 5.

 3. Bartje

  Tja, enge knakker die Sheen.

 4. Robert

  Dat gaan we zeker kijken, toch klasse dat die jensen dat voor elkaar heeft gekregen.

 5. Walter

  Die Jensen is er ook niet slanker op geworden, maar hij is wel een legende voor radio en tv.

 6. Erik

  Dit is wel echt een top acteur. Alleen heel jammer dat hij niet vd fles en drugs kon afblijven. Two and a half men . Was echt veel minder met aston kutcher. Jensen is ook echt iemand, die alles durft te vragen.

 7. Ben Profijt

  Dit is ook gewoon waar Jensen het beste in was gedurende zijn talkshow carrière, de interviews met de internationale gasten.
  Hopelijk dit seizoen niet alleen celebrities, maar ook de meer bijzondere verhalen wat hij ook goed kon in Jensen!, zoals Siamese tweelingen, bijzonder gehandicapten en andere bijzondere verhalen. Hij kan er op zijn manier een mooi integer verhaal maar toch ook met humor uithalen.
  Heb er zin in!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.