Charlie Sheen in seizoensopener nieuwe Jensen-show

Foto: Bob BronshoffDe Amerikaanse acteur Charlie Sheen zit op 18 mei in de seizoensopener van het nieuwe RTL 5-programma waarin Robert Jensen celebrities interviewt. Het interview heeft in het afgelopen etmaal plaatsgevonden. Dat vertelde de talkshowhost vanochtend in Goeiemorgen Lex op Radio 10. Jensen kondigde het gesprek vorige week al aan, maar wilde toen de naam van Sheen nog niet verklappen, omdat hij niet zeker wist of het interview wel écht zou gaan plaatsvinden.

Het gesprek vond uiteindelijk gewoon plaats. “Ik heb bijna drie uur bij het zwembad van zijn huis in Beverly Hills gezeten en sigaren gerookt. We hebben gesproken over het leven en zijn heel interessante leven.”

Het nieuwe Jensen-programma begint op 18 mei en Sheen zit gelijk in de eerste aflevering. “Deze gaan we gewoon als eerste doen. Het was geweldig. Het was precies wat ik gehoopt had.”

Ik dacht: het zou zomaar kunnen dat hij afzegt. Zelfs als je voor de poort zat. Het tegenovergestelde was waar: het is een geweldige gast en hij zag er goed uit.”

Foto: Instagram Robert Jensen

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen