Carlo Boszhard wil The Wall presenteren

Carlo Boszhard zou graag het nieuwe tv-format The Wall willen presenteren als de quizshow naar Nederland komt. Dat zei de RTL 4-presentator woensdagavond in RTL Boulevard. The Wall wordt momenteel internationaal aan de man gebracht en het format is voor Boszhard geen onbekend terrein: ooit deed hij al zoiets in het klein in zijn vooravondshow Cash & Carlo. “Daarin deed ik Plingo. Het is eigenlijk gewoon The Wall. Dat is nu het meest succesvolle gameshow-ding wat er is.

Op de tv-beurs in Cannes ging het vooral over relatieprogramma’s, maar Boszhard had ergens anders oog voor. “Voor mij gaat het om die grote gameshows, zoals wat jij hebt gedaan met Deal or no Deal. Dat was natuurlijk fantastisch en dat wil je ook presenteren. Ik zat alleen maar met mijn eigen bril te kijken van: wat wil ik zelf graag doen?

De klapper op de beurs is The Wall, aldus Boszhard. “Dat is gewoon wat Linda de Mol op zondagavond doet met haar koffers, maar dan met een muur waar een bal langs naar beneden glijdt.”

Boszhard heeft begrepen dat de show naar Nederland komt. “Ik denk dat jij het gaat krijgen“, zei hij plagend tegen Beau van Erven Dorens.

Volgens Luuk Ikink is Boszhard echter een betere keuze dan Van Erven Dorens. “Het is een natte droom voor elke presentator.”

Tot slot onthulde Boszhard nog dat hij een van de kandidaten in The Story of My Life is. “Ik ga het binnenkort ook met mijn partner doen. Ik ga me ook laten schminken. Ik wil ook wel weten hoe ik er later uitzie.”

Een voorproefje van The Wall:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen