BN’ers met schuimrubberen handen en voeten op RTL 4

Geplaatst op Thu 20 Apr 2017 om 10:46

Foto: Bob BronshoffDe RTL 4-kijker krijgt nog één zaterdag Janzen & Van Dijk voorgeschoteld, maar blijft ook in de weken daarna verzekerd van zaterdagamusement van de bovenste plank: in het nieuwe seizoen van De Jongens Tegen De Meisjes gaan BN’ers rondlopen met enorme schuimrubberen handen en voeten. Dat heeft de zender laten weten. Het komende seizoen van de Chantal Janzen en Tijl Beckand-show brengt een aantal nieuwe spellen met zich mee. Eén daarvan is ‘Met handen en voeten’.

In dit onderdeel krijgen de BN’ers-teams grote schuimrubberen handen en voeten aan die voorzien zijn van letters. “De teamcaptain van het andere team stelt open vragen en de antwoorden daarop zijn vierletterwoorden. Het team moet zo snel mogelijk met de letters de antwoorden vormen.”

In het nieuwe onderdeel ‘Twee in één’ gaan Beckand en Janzen met één teamgenoot in een speciaal pak, waardoor ze samen één lichaam vormen. “In dit pak moeten ze verschillende typische mannen- of vrouwendingen uitbeelden voor hun twee medespelers.”

Tijdens de spellen die worden gespeeld, moeten de dames en heren zich inleven in de belevingswereld van de andere sekse, om erachter te komen hoeveel ze eigenlijk van elkaar weten.

De Jongens Tegen De Meisjes is vanaf 29 april weer elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Foto: RTL
21 Reacties op “BN’ers met schuimrubberen handen en voeten op RTL 4”


 1. Anonymous

  “in het nieuwe seizoen van De Jongens Tegen De Meisjes gaan BN’ers rondlopen met enorme schuimrubberen handen en voeten”.

  Mensen, we zijn knettergek geworden, wedden dat het ook nog hoge kijkcijfers haalt?
  Wat voor achterlijk volk gaan we worden dat we dit verzinnen en leuk vinden?

 2. Ron

  Wordt weer geen RTL 4 op de zaterdagavond de komende weken dus…Netflix en Videoland zijn weer geduldig…
  Toch vreemd dat ze HGT niet gewoon op zaterdagavond programmeren. Past meer op zaterdag dan op vrijdagavond.

 3. Jan

  @Anonymous,
  simpel. als je het niet leuk vindt, kijk je NIET!

 4. Robert

  Nou dat zal weer een klapper worden.

 5. Oja

  Daar kijken we echt naar uit ,kan niet wachten,wat een geestelijke armoede
  vast verzonnen door iemand met een schuimrubber hoofd,echt een programma voor P Brard
  Die de kwis te ingewikkeld vind voor de zaterdagavond,nou veel kijk plezier en de groete
  Van schuimrubberen Robbie!

 6. Paut Pielusma

  Wendy van Dijk, Linda de Mol, Martijn Krabbé, Ruben Nicolai, Robert ten Brink, Tijl Beckand, Chantal Jansen, het zijn ook altijd dezelfde personen die meerdere programma’s presenteren. Wat een eentonige bloedsaaie matheid bij RTL, wanneer gaat het licht bij die club eens schijnen?

 7. Zonder Naam

  Dat is toch hetzelfde spel als met die kubussen met letters die ze eerst hadden? Maar dan anders aangekleed. Blijft een hoog ‘zakdoekje leggen’-gehalte houden, die show. Het zou (met jongere kandidaten en iets aangepaste vragen) niet misstaan op Zapp.

 8. Nelis

  Kijk al jaren geen RTL4 meer en met dit soort programma’s weet ik weer waarom.
  Wat een m0ngolen tv, vreselijk!
  Heel debiel Nederland zal wel weer voor de buis zitten.

 9. Walter

  De jongens tegen de meisjes…

  Een kleutershow voor volwassenen?

 10. Bart M.

  @Walter: Ik denk eerder aan onvolwassen show voor kleuters.

 11. Zonder Naam

  Eigenlijk best pijnlijk dat vrijwel iedereen die deze schuimrubberen handen en voeten aan zal krijgen de twintig al ruim gepasseerd is. Maar deze bn’ers zullen er vast prima voor betaald worden. Dat maakt het voor l** staan vast wat minder erg.

 12. Mark2

  Inderdaad hoogstaand amusement… wat een armoede! Je krijgt toch steeds meer medelijden met die bekende Nederlanders die het zich niet kunnen veroorloven om vor dit soort dingen te bedanken ;-)

 13. PETER

  Gelukkig maar dat we voor mensen met een laag IQ RTL hebben,
  EN DAAR IS NIETS OP TEGEN. Alsof de negatieve reaguurders hierboven zo intelligent zijn? Elke dag gezeur, maar ze weten precies wat RTL uitzend, en ze kijken er ook nog naar om het hier af te zeiken Laat iedereen toch in zijn waarde (weet je nog… van de NCRV) wat maakt het uit dat oudjes naar NPO1 de notaris advocaat,
  of Freek de Jonge VPRO kijkt de linkse kijker voor de VARA kiest de koninggezinde voor de NCRV kiest , , de RTL hater SBS kiest en de NPO hater RTL kiest de VVD vaker voor de AVRO is en de katholieken voor KRO
  Mensen hou eens op met dat negatieve gezeur over de omroep in zijn algemeen
  laten we blij zijn dat er zoveel te kiezen valt, en niet meer terug hoeven naar NED1 en 2 zoals in de jaren 60 . de kijker is gewoon verwend met de overdadigheid aan zenders , dus overvoerd , ja dan krijg je gauw het
  Piggelmee effect , die woonde eerst in een Keulse pot weet je wel met alleen Hilv 1 2 3 , en en Ned 1 en 2 Maar toen kwam er een tovervisje, een soort JOHN DE MOL, of JOOP VAN DE ENDE , en toen kregen ze VERONIQUE RTL YORING SPORT 7 SBS en nog veel meer , maar omdat ze niet meer bevredigd raakten van het aanbod , ging het vrouwtje Piggemee klagen, eigenlijk zoals hier vele doen !Maar zoals in het sprookje, in deze gevaarlijke tijd ,zou het wel eens over een x aantal jaren helemaal afgelopen kunnen zijn met radio en tv
  je weet wat er in 1940- 45 gebeurde , dat kan met die Trump ook gebeuren
  es effe kijken of we dan nog lopen te zeuren op onze omroep
  en wees blij sat we zoveel variatie hebben !

 14. Naam * (verplicht)

  Weekendamusement voor en door josti’s.

 15. Harm

  @ ron, moet jij niet naar je HAAT omroep VARA kijken dan????

 16. Ron

  @Harm: :-)

 17. Pauline25

  Wat een walgelijke infantiele programma’s, wij zeggen Tokkie programmas en kijken zeker niet. En deze programmas moeten natuurlijk ook uitgebreid bij Humberto aan bod komen, chantal en Wendy hoe ze het trouw programma hebben beleefd zo voor het eerst samen en ja hoor Beckand en chantal (opnieuw) wat een geweldig programma het gaat worden. Wat een armoe bij RTL. Geen wonder dat Humberto z’n kijkcijfers ingestort zijn.

 18. Bart Wijnen

  Waarschijnlijk scoort het wel weer rond een miljoen kijkers. Ongeveer 3 tot 4 keer zoveel als wanneer dit zelfde programma op SBS zou worden geprogrammeerd. Toch knap, want dan is het gewoon dik winstgevend.

 19. MediaPrak

  Op de dag dat bekend wordt dat 70% van de ‘Vloggers’ van sluikreclames gebruikt maakt, zou MC voortaan’ berichten, welke in werkelijkheid ‘persberichten’ zijn kunnen voorzien van de mededeling “Adverorial”

 20. Astrid van Bak-Ellende

  Was deze week bij een opname van dit programma. Een tip: kijk er niet naar. Wat een flauwe meuk, ongeïnspireerde kandidaten en creatieve armoede. Met name Brownie Dutch blijkt meer vingers dan hersencellen te hebben.

 21. Dag

  Overkill chantak janzen en straks dus ook Johny de mol. Vandaar dat syndroom op woensdag kwam ipv Do. 6x in de week martijn.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.