Beau van Erven Dorens komende zomer inval-Humberto

Beau van Erven Dorens is komende zomer te zien als presentator van RTL Late Night. Hij vervangt Humberto Tan van 3 juli tot en met eind augustus. Dat heeft hij vanavond bekendgemaakt in RTL Boulevard. Van Erven Dorens heeft er zin in om op de late avond van RTL 4 de concurrentie aan te gaan met NPO 1-ster Eva Jinek. “Ik mag eventjes een paar weken invallen voor Humberto. Ik verheug me er enorm op om midden in de actualiteit onderwerpen te maken en gesprekken te voeren.”

Het is iets heel anders dan Boulevard, meent Van Erven Dorens. “Bij RTL Boulevard zit je met veel mensen tegelijk en nu moet ik zelf de mensen sturen, dus dat is heel spannend. Ik ben als een kind zo blij.”

Peter van der Vorst, die Tan voorheen verving, grapte in Boulevard: “Ik dacht dat ik het zou gaan doen! Gefeliciteerd, Beau. De leukste baan ter wereld, behalve in de zomer, want dan wil ik op vakantie.

RTL Late Night is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Komende zomer is concurrent Jinek voor het eerst niet om 23.00 uur, maar ook om 22.30 uur te zien.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen