3FM-collega’s vonden Domien heel irritant mannetje

Domien Verschuuren, die dit jaar Giel Beelen opvolgde in de ochtenduren van het noodlijdende NPO 3FM, was in zijn begintijd bij de zender weinig geliefd bij zijn collega’s. Dat vertelt de diskjockey in een interview met de Vriendin. Verschuuren werd al op jonge leeftijd gescout voor 3FM, maar maakte zich bij de zender niet populair. “Ik was achttien en werkte opeens met mijn helden: Coen Swijnenberg, Gerard Ekdom, Giel Beelen en Michiel Veenstra“, legt de radiomaker uit.

De nabijheid van top-dj’s deed wat met Verschuuren. “Nu sta ik sterker in mijn schoenen, maar toen was ik nog niet zo overtuigd van wie ik was en ging ik mezelf uit onzekerheid overschreeuwen. Ik werd zo’n lefgozertje met een grote bek. Té aanwezig voor iemand die er nog geen jaar zat en die drie uurtjes per week radio maakte.”

Verschuuren voelde zich heel wat. “Ik wilde me meten met de grote jongens. Niet dat hier een enorme hiërarchie heerst, maar net zoals op school en de sportclub bijvoorbeeld moet je wel je plek verdienen.”

Mijn collega Bart Arens heeft me destijds eerlijk verteld waar het op stond: ‘Mensen trekken jou niet.’ Ik besefte dat ik eerst gewoon hard moest gaan werken. Stukje bij beetje heb ik toen ook mijn gedrag aangepast. Dat werkte gelukkig.”

Foto: 3Fm

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen