Yfke Sturm blij dat ze mag praten van FOX

Yfke Sturm heeft ja gezegd tegen het aanbod om een van de gezichten van FOX te worden, mede omdat ze van FOX wél mag praten. Dat vertelt het model in De Telegraaf. Sturm vindt werken voor FOX, waar ze programmaatjes als The Victoria’s Secret Fashion Show presenteert, erg leerzaam. “Heel anders dan model zijn. Het grote verschil is dat ik nu ook iets mag zeggen! Ik krijg training, ik leer veel en daar geniet ik van. Het is een nieuwe uitdaging en ik ben er best relaxt onder.”

FOX heeft een leuk team samengesteld, vindt Sturm. “Ik heb het geluk dat ik met leuke mensen mag werken, het is een hecht team. En het is afwisselend: ik heb opnames gehad in Antwerpen, persconferenties gegeven voor nieuwe programma’s en was backstage bij Victoria’s Secret tijdens de show.”

De Victoria’s Secret Show presenteren was voor Sturm extra bijzonder. “Die show heb ik zelf vroeger ook gelopen en het is leuk om het vanaf de andere kant mee te maken.”

Ook doet ze voor de zender verslag van prijsuitreikingen. “Filmen bij de Bafta’s, de Britse Oscars, was ook leuk. Weet je, het zijn beroemde acteurs maar als ik actrice was geweest, had ik misschien ook over die rode loper gelopen. Het zijn ook maar mensen.

Het Telegraaf-interview met Yfke Sturm kunt u lezen via Blendle.

Foto: FOX

Meer in FOX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen