Voor het eerst homo’s in Droomhuis Gezocht

Foto: Bob BronshoffHomoseksualiteit is geen punt voor Omroep MAX. Er doet vanavond voor het eerst een homostel mee aan de Sybrand Niessen-hit Droomhuis Gezocht. Dat vertelt de presentator vandaag in De Telegraaf. Het gaat om John en Jan, twee mannen die in 2013 met elkaar trouwden en nu toe zijn aan emigratie. Ze zoeken een huis in Spanje. “Het is de eerste keer dat een homostel meedoet. Nee, we hebben hen niet bewust uitgekozen, zij passen gewoon goed bij onze wensen“, zegt hij.

John en Jan voldeden aan de wensen van de programmamakers. “Wij kijken altijd naar gebieden die populair zijn en de top 4 is Spanje, Portugal, Italië en Frankrijk, gevolgd door Scandinavië. Duitsland is overigens upcoming, omdat het relatief goedkoop is en lekker dichtbij.”

Vervolgens proberen we naar een plek te gaan waar we nog nooit zijn geweest. Áls we al een keer naar dezelfde plaats gaan, laten we in elk geval een ander deel zien. Die variatie vinden we erg belangrijk.

Op 10 april is het seizoen van Droomhuis Gezocht afgelopen. De finale-aflevering is een bijzondere. “Daarin blikken we terug met mensen die eerder in Droomhuis gezocht te zien zijn geweest.

Foto: MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen