Valerio belooft RTL: ‘Voor The Voice laat ik alles vallen’

Geplaatst op Mon 20 Mar 2017 om 9:23

Valerio Zeno (33) blijft verwoede pogingen doen om op te vallen bij zijn droomwerkgever RTL 4. Hij belooft vandaag in het AD dat hij álles laat vallen als hij The Voice of Holland mag doen. Dat is te lezen in de kiosk. Zeno droomt al jaren van groot tv-amusement en heeft meer dan eens de wens uitgesproken over te stappen van BNN naar RTL 4. Hij wil ‘groot, flitsend amusement’ maken. “Ik hoop dat op mijn 40ste te kunnen doen. The Voice of Holland? Daar zou ik direct álles voor laten vallen!

Het AD vraagt zich af of zijn nuchtere en introverte karakter wel bij groot amusement past. Daarover zegt Zeno: “Ik hoef niet te knallen. Dat hoeft ook niet. Omdat ik afwijk van de rest, voeg ik vanzelf iets nieuws toe. Ik ben geen Willem Ruis, maar toen híj op tv kwam, hadden mensen dat ook nog nooit gezien.

Als kind droomde Zeno weg bij Ron’s Honeymoonquiz. “Ik zag een wereld waarin alles kon en waarin ik wilde geloven.

Toen hij voor het eerst een tv-studio in liep, kwam hij erachter dat het er in het echt allemaal iets krakkemikkiger uitziet. “Dat maakte de wil om te presenteren niet minder. Het was net als Sinterklaas: ik ken nu het geheim, maar gun anderen diezelfde fantasiewereld”, besluit hij in de krant (via Blendle).

Vanaf vanavond is Zeno elke week te zien op NPO 3 met het nieuwe BNN-programma Valerio4Ever. De uitzending begint om 21.10 uur.

Foto: BNN
30 Reacties op “Valerio belooft RTL: ‘Voor The Voice laat ik alles vallen’”


 1. Alex

  Hij zou wel een toevoeging zijn aan de stal van RTL4/5.
  Een presentator met persoonlijkheid, die in proefkonijnen liet zien ook prima een studioprogramma kan maken (rustig praten, geen opgefokt gedoe in de studio).

 2. Bart Wijnen

  Wat een grapjas.

 3. Ikke

  Raakt Valerio de harten van kijkers? Daar draait het om!

 4. witte mens (hoi Sylvana!)

  Pffff dat wordt niks.

 5. Marly van der velden Lover

  Wat een pussy.

 6. dynamische dennis

  Valerio was ooit een hippe jongen in de Amsterdamse creatieve scene, nu gooit hij zichzelf in de uitverkoop

 7. Marly van der velden Lover

  Dennis is al net zo’n pussy.

 8. René

  Dan duurt het programma twee keer zo lang gezien zijn tempo van praten.

 9. Jeroen

  Valerio is vooral met zichzelf bezig en niet met kandidaten.

 10. X

  Ben geen fan van Valerio maar Over mijn lijk deed hij prima.

 11. Panda

  Ik vind hem echt een talent. Komt niet tot zijn recht meer bij BNN.

 12. Tessa

  Is ie al uit de kast?

 13. Kenner

  Bnn’s talent werkt al bij RTL Ruben Nicolai en Nicolette Kluiver. Hij heeft geen talent, geen snelheid, niet slim en grappig. Dat gaat nooit gebeuren!

 14. Sven L.

  Jongen heeft alles mee, behalve zijn stem. Gaat ‘m dus (nog) niet worden. Eerst op spraaklessen dus!

 15. geertje

  laten ze dat nooit doen met die jongen want het IS geen showmaster, dat wil hij wel al jaren maar dat kan hij gewoonweg niet, jammer maar waar!

 16. geertje

  overigens vind ik die Ruben Nicolai ook totaal ongeschiks
  y
  t met dat gejatte surpriseshowgedoe bij de staatsloterij, vreselijk

 17. Anonymous

  Bij RTL4 wordt Ruben Nicolai al ingewerkt om het stokje van Martijn Krabbé ooit over te nemen als die er ooit mee stopt. Wat dat betreft heeft Valerio al de boot gemist.

 18. Meneer Kaktus

  Er is geen toekomst voor amusement op televisie (uitgezonderd zo nu en dan een droomhuwelijk van twee absolute A-sterren).

 19. Anonymous

  @kenner Nou jij hebt echt verstand van hoor. Een jaloerse sukkel ben je!

 20. peter

  Die krabee past daar ook niet meer, Gaat hij eeen beetje leuk doen met zangers en vind hij iedereen goed en vervolgens probeert hij bij idols juiis de henk jan smits 2.0 te spelen. Hoe geloofwaardig is dit dan. Ik zeg valerio kom er maar in.

 21. jubbetje

  Haha The Voice. Zeno met de uitstraling van een vaatdoek.

 22. Anonymous

  @jubbeltje Nee Martijn en Wendy moeten het nog 20 jaar doen zeker? Die worden een beetje ongeloofwaardig.

  Ik denk dat Valerio een hele goeie zou zijn. Ook om bijvoorbeeld iets als RTL Boulevard te doen. Het probleem van Valerio is dat hij te lang bij BNN is gebleven. Daar altijd een beetje een vreemde eend in de bijt is gebleven en dat te lang samen met een duo heeft gevormd met Dennis Storm. In tegenstelling tot Valerio een jongen zonder talent. Dennis heeft jaren lang meegelift op de carrière van Valerio en dat is niet goed geweest voor die laatst genoemde. Tevens is Dennis op kosten van ons allen heel de wereld rond gevlogen om er vervolgens achter te komen dat tv toch niet helemaal het gene is wat hij wil. Heeft ie dus ook kog iemand die het wel heel graag wilde in de afgelopen 15 jaar de kans ontnomen. Eigenlijk schandalig!

 23. Kim

  Veel te sloom! Blijft een jongen. Niet veel talent. Het talent wat Bnn had zit nu bij rtl. Zo is het wel best, niet deze fragiele!

 24. Jubbetje

  @ anonymus 13:24
  Wendy kun je op wachten dat mens ziet er steeds slechter uit.
  Martijn wordt nog een oplossing voor gezocht…. grinnik

 25. Woodstock

  Een groot talent!

 26. Anonymous

  Als hij naar rtl4 gaat verpesten ze hem ook daar.

  Moet hij de hele dag rtl4 noemen, nee jongen niet aan beginnen.

  Komt hij in handen van de roofdieren Wendy en Galjaard.

 27. Anonymous

  @11:31 Een hele verkeerde en dure keuze voor RTL geweest. Buiten zijn rol in De Lama’s zit het publiek duidelijk niet op hem te wachten. Ik bespeur ook totaal geen talent bij Ruben. Leuk als grappige oom of neef op een verjaardag. Meer niet!

 28. fransw

  Voor een wip met Ji.. laat ik ook alles vallen

 29. Anonymous

  Valerio zou The Voice helemaal niet moeten willen doen. Dat programma bijna over de datum heen. Martijn en Wendy zijn in dit programma inmiddels ook totaal ongeloofwaardig.

 30. Bart V.

  Valerio zat bij de Fridaymove op BNR afgelopen vrijdag. Zelden iemand gehoord die zo tegen zijn zin antwoorden gaf. Niet echt een blij iemand. Hij kan beter wat heel anders gaan doen. In zo’n hokje bij een parkeergarage of zo.

Televisienieuws • Zoeken op Mediacourant


Mail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.