Vader Abraham roept koning in Party op tot duet

Geplaatst op Mon 20 Mar 2017 om 14:17

Wie dacht dat Vader Abraham bij Sieneke al volledig de weg kwijt was, heeft het mis. Deze week blijkt in Party dat hij nóg verder van het padje af kan: hij roept koning Willem-Alexander in het blad op tot een duet. Dat is te lezen in de kiosk. Vader Abraham laat weten dat hij het koningspaar kent. “Ik heb onze koning Willem-Alexander en koningin Máxima twee jaar terug tijdens de uitblinkerslunch op het paleis mogen ontmoeten. Het zijn ontzettend lieve en aardige mensen“, zo vertelt hij.

Hij hoopt dat er iets voortvloeit uit die vriendschap. “Eigenlijk zou ik best eens een duet met Willem-Alexander willen zingen. Ik weet het niet van hem, maar ik sta er in elk geval voor open.”

Zo heeft Pierre Kartner, zoals Vader Abraham eigenlijk heet, nog wel meer dromen. “Een liedje schrijven voor Amerikaanse countrysterren als Kenny Rogers en Dolly Parton. Dat zou toch wat zijn!

In dit geval vraagt hij zich wél af of hij niet iets te hard van stapel loopt. “Die mensen zitten vast niet op mijn liedjes te wachten, zo realistisch ben ik ook wel weer. Die schrijven zelf de mooiste nummers. Maar we moeten blijven dromen in het leven!

Tot slot laat de 81-jarige muzikant weten dat hij een gezonde bloeddruk heeft en een goed suiker- en cholesterolgehalte.

Foto: Avrotros
14 Reacties op “Vader Abraham roept koning in Party op tot duet”


 1. yoshi

  gisteren nog een bericht over Bruni Heinke, nu over Vader Abraham.

  Wordt het de week van uitgerangeerde sterren op MC?

 2. Tsicsar

  pffffff ik dacht dat hij dood was……
  een duet met de koning…tuurlijk opa..
  “ik ken de koning” ….. tuurlijk opa.
  ik denk dat willem dat echt gaat doen….whahahaha

 3. Geer J.

  Een laatste stuiptrekking…

 4. Anonymous

  Idioot.

 5. Even een liedje zingen

  Waar kom jullie toch vandaag

 6. Even een liedje zingen

  Waar komen jullie toch vandaan.

 7. Wesley

  Ach ja, over over 10 jaar kan hij daadwerkelijk een duet zingen met the “Queen en King”, zonder dat iemand er last van heeft, al denk ik niet dat Freddie en Michael hierop zitten te wachten

 8. Anonymous

  Wat een negatief gedoe hier… of je het mooi vindt of niet wat hij maakt, hij heeft wel heel veel successen op zijn naam in binnen- en buitenland. Doe hem dat maar eerst eens na!

 9. Jubbetje

  Ja vader je hoeft niet aan een boom te hangen om een eikel te zijn.

 10. Tsicsar

  daar weet JIJ alles van toch…?

 11. Anonymous

  M C = roddelrubriek

 12. Sjoukefia Oosthavenkercken

  Heeft iemand zijn nieuwe liedje “Dat is goed zo” al gehoord? Een cover van “Hallelujah” van Bob Dylan. De man maakt dus nog steeds muziek.

 13. Roel

  Niks mis met een beetje ambitie.

 14. werner

  ouwe gek

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.