Vader Abraham roept koning in Party op tot duet

Wie dacht dat Vader Abraham bij Sieneke al volledig de weg kwijt was, heeft het mis. Deze week blijkt in Party dat hij nóg verder van het padje af kan: hij roept koning Willem-Alexander in het blad op tot een duet. Dat is te lezen in de kiosk. Vader Abraham laat weten dat hij het koningspaar kent. “Ik heb onze koning Willem-Alexander en koningin Máxima twee jaar terug tijdens de uitblinkerslunch op het paleis mogen ontmoeten. Het zijn ontzettend lieve en aardige mensen“, zo vertelt hij.

Hij hoopt dat er iets voortvloeit uit die vriendschap. “Eigenlijk zou ik best eens een duet met Willem-Alexander willen zingen. Ik weet het niet van hem, maar ik sta er in elk geval voor open.”

Zo heeft Pierre Kartner, zoals Vader Abraham eigenlijk heet, nog wel meer dromen. “Een liedje schrijven voor Amerikaanse countrysterren als Kenny Rogers en Dolly Parton. Dat zou toch wat zijn!

In dit geval vraagt hij zich wél af of hij niet iets te hard van stapel loopt. “Die mensen zitten vast niet op mijn liedjes te wachten, zo realistisch ben ik ook wel weer. Die schrijven zelf de mooiste nummers. Maar we moeten blijven dromen in het leven!

Tot slot laat de 81-jarige muzikant weten dat hij een gezonde bloeddruk heeft en een goed suiker- en cholesterolgehalte.

Foto: Avrotros

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen