Thierry Baudet viert verkiezingsuitslag bij Rick Nieman

Geplaatst op Sat 18 Mar 2017 om 15:04

Thierry Baudet komt de uitslag van de Tweede Kamerverkiezingen morgen  vieren bij het NPO 1-programma WNL Op Zondag met Rick Nieman. Dat heeft omroep WNL laten weten. Baudet van Forum voor Democratie is de opvallendste nieuwkomer in de Tweede Kamer. Hij verraste deze week door twee Kamerzetels te pakken. “Wat is zijn ambitie als nieuw Kamerlid en waarom pleit hij voor een zakenkabinet? Rick Nieman gaat daarover met hem in gesprek.

Ook te gast in dezelfde uitzending is VVD-erelid Hans Wiegel. “Met de voormalige partijleider kijken we terug op de verkiezingen en vooruit op de formatie. Welk schaakspel wordt er gespeeld tijdens de formatie?

Historicus en tv-maker Hans Goedkoop, bekend van Andere Tijden, komt vertellen over de nieuwe documentaireserie ‘Goede Hoop’. Daarin onderzoekt hij de geschiedenis van Nederland met Zuid-Afrika. Van aartsvader Jan van Riebeeck tot Nelson Mandela.

En presentatoren Daan Nieber en Sofie van den Enk promoten hun nieuwe programma De Medicijnmannen. Daarin gaan ze zoek naar de waarheid achter de marketing van drogisterijproducten.

WNL Op Zondag is morgen om 9.30 uur te zien op NPO 1.

Foto: VARA
47 Reacties op “Thierry Baudet viert verkiezingsuitslag bij Rick Nieman”


 1. zwarte totempaal

  Wiegel is een lul en een graaier. Baudet is de man, pak ze bij de gleuf die hoeren. Heerlijk dat liberale fatsoen.

 2. jan

  Thierry Baudet is fan van de Donald Trump politiek.
  Gewoon een zaken-kabinet, niet zeuren gewoon geld verdienen.

 3. Arend Hiller

  Leuke en vermakelijke bijkomstigheid is ook dat het oude PVDAcht-zeteltjes is afgeslacht. Ze kunnen dat PVDA vehikel beter gewoon verbieden. Het is een afbraak partijtje van smerig verrot links.

 4. Anonymous

  @Jan

  Je hebt duidelijk zijn partijprogramma niet gelezen

 5. Remi

  Dé verrassing van de afgelopen verkiezingen.
  Twee zetels !

  Ik word er met terugwerkende kracht blij van !

 6. Rutger

  Een partij in de kamer van wie de voorman zich leent voor fascistische uitspraken, een ronduit zorgelijke ontwikkeling.

  Leve het partijkartel.

 7. Arend Hiller

  Zegt de links fascist

 8. Arend Hiller

  Leuke vermakelijke bijkomstigheid is dat de PVDA zo goed als uitgeroeid is. Het is een afbraak partijtje dat terecht is afgeslacht door de afstraffing die dat zooitje heeft verdiend. Laten we het PVDA vehikel maar verbieden.

 9. Rutger

  Goed argument, Arend Hiller. Mijn complimenten. Met zoveel inhoud schreeuwt het FvD om jouw lidmaatschap.

 10. Arend Hiller

  Leuke vermakelijke bijkomstigheid is dat de PVDA zo goed als weg is. Het is een afbraak partijtje dat terecht is afgeslacht door de afstraffing die dat zooitje heeft verdiend. Laten we het PVDA vehikel maar verbieden.

 11. zapp

  zit er op je tv ook een “kak”-filter bij je audioinstellingen?

 12. b

  Heel eng mannetje die zijn doelgroep heeft in studenten kringen waar men met grote weerzin praat over het gewone volk. Laat je niet verleiden door zijn dandy uiterlijk want daaronder schuilt een moderne fascist van het zuiverste water met ronduit verderfelijke ideeen .

 13. Arend Hiller

  Rutger ,doet het erg pijn?? dat verlies van jou PVDA? Je klinkt zo zuur zeurderig namelijk.

 14. Arend Hiller

  b weer een verliezer van de grote verliezers partijtje.

 15. Arend Hiller

  b Die pijn zit erg diep bij je ,neem een paracetamolletje de komende 30 jaar zou ik adviseren. Prettig weekend en droom maar lekker over je PVDA.

 16. Annoniemus

  Vandaag is de PvdA bijeen om uit te zoeken waarom de partij ter ziele is .
  Dat is heel simpel , al vanaf de zestiger jaren hebben ze de echte Nederlanders in de steek gelaten en gekozen voor Migranten , Vluchtelingen Turken , Marokkanen , en miljarden in de bodemloze put gegooid die ontwikkelingshulp heet .
  En zie daar op 15 maart 2017 is de Partij van de Arbeid met luide knal ontploft .

 17. Xerxes

  @Arend Hiller

  Bek dicht.

 18. Anonymous

  Enge vent… gewoon een soort Wilders maar in een betere verpakking.

 19. Mousy

  Denk dat ik morgen maar even oversla.

  Ik kan er niets aan doen, maar ik vind die Thierry Baudet maar een van zichzelf overtuigd en arrogant mannetje. Die blik op die foto brrrrr………

 20. Eva von Braun

  Ik ben de moeder van Thierry

 21. Dominee Bonk

  Ik ben zijn zoon, wij deden het vaak met vier handen, op de vleugel dan wel

 22. Cas van ' t Klavervee

  Waarom is er in godsnaam geen partij voor parmantig potige potten opgericht? Ik voel mij niet gekend en dus onbemind. Ik zoek een leuke oudere vrouw die ik kan uitkleden en dan niet alleen financieel

 23. Garrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

  Ik wil dat het doel wordt aangegeven in lessen

 24. Anonymous

  Ach, WNL, Rick Nieman een inhoudelijk nietszeggende combinatie.

  Na het interview met dictator Wilders is Rick Nietsman niet meer serieus te nemen. Een gebakken lucht journalist zonder enige inhoud. Is zelf te slechts voor het jeugdjournaal.

  WNL het schaap in wolfskleren van de foute Telegraaf. Al sinds 40-45 is deze krant onbetrouwbaar en manipuleert de lezer tbv van de macht die de krant bedient. Eerst de NSB nu de macht van het geld.

 25. Huiskamer

  Met veel overtuiging met een aantal mensen op hem gestemd.
  Het partij kartel uit 1840 met alle bijhorende baantjes (we hebben net als Noord Korea als enige een “benoemde” burgemeester en CvK) heeft tijd tijd gehad. Vanaf 1840 hebben we kranten, vrouwenkierecht, radio, tv, internet en social media gekregen. Mensen reizen nu met treinen, auto’s en vliegtuig om zo de buitenwereld te kennen. Maar de politiek is NL staat nog vast als een calvinistisch bolwerk.
  Reken er maar op het forum verder gaat stijgen.

 26. Anonymous

  @18:43 Wat ben je dom!

 27. Henk II

  Ik zou wel wat meer willen weten over Baudets rassenideeën om ‘de Nederlander’ ‘zuiver’ te houden: Wilders heeft bij mijn weten zich nog nooit uitgesproken over dat het onwenselijk is dat rassen zich vermengen. Maar ik denk niet dat Nieman scherp genoeg is om Baudet zover te krijgen dat hij diens opmerkingen hierover verder verduidelijkt. En Baudet zal zijn gedachten hierover waarschijnlijk willen verdoezelen.

 28. Anonymous

  Hé Huiskamer, waar bleven nou die 8-10 zetels voor FvD? De polls hadden het toch helemaal verkeerd? Ga je nog toegeven dat je dom kletste of reageer je weer niet, zoals altijd wanneer je op erop wordt gewezen dat je het wéér bij het verkeerde eind had?

 29. Anonymous

  Henk II valt zeker in de categorie enge droevige mensen die veelvuldig op deze site hun verwerpelijke ideeën mogen spuien. Kan deze man niet uitgezet worden naar de USA! daar hebben ze vele droeftoeters zonder enig denkvermogen.

 30. Otto Groeneveld

  Gladde etterbakken in de politiek. Mark Lachgas die Turkije inschakelt om te kunnen winnen. Al die gore pro moslim partijen en hun stemmers geven niet thuis hoor als er weer wat homo’s worden mishandeld door hun pareltjes, dan zijn ze geschokt net als al die schijnheilige tyfus Gutmenschen die hier pro VVD/CDA/ en die gore D66 zijn. Ga lekker in je eigen land hand in hand lopen gore wegkijkers.

 31. Adolf Hitler

  Denk ,de nieuwe fascisten zijn 100 keer gevaarlijker dan ik vroeger was

 32. HansrZ

  Wilders wilde niets te maken hebben en opdraven bij de linkse PO. Het was dus onder voorwaarde dat hij volledig zijn gang mocht gaan om bij schoothondje Rick Nieman op te komen draven.
  Nieman heeft journalistiek totaal niets te betekenen. Laat hem maar weer aflezen van de autocue, maar dan een tekst samengesteld door iemand van hoog journalistiek niveau.
  Trouwens dat WNL bestaat zo langzamerhand uit een klein groepje mensen die
  om de beurt mogen aanschuiven, net als bij VI “NIEMAND WIL MEER BIJ ONS”

 33. Anonymous

  @Henk II Je hoeft echt niet overal elke dag je mening over te geven hoor. Moet je lekker thuis tegen je vrouw doen. Verder interesseert het niemand hier!

 34. Henk II

  Tip voor Anonymous (21:21): Dit heeft je vrouw thuis je vast al meermalen gezegd, maar je kunt mijn berichtjes hier gemakkelijk overslaan, in plaats van je elke keer op te winden als je mijn naam ziet staan. Dan heeft jouw vrouw verder ook een gezellige avond met jou, wie weet…

 35. Anonymous

  Henk II Je word een beetje zielig.

 36. Ra's al Ghul

  Weer een populist bah.

 37. X

  Zo daar gaan we weer. Mensen die op een fatsoenlijke manier posten vaak inhoudelijk goed tegenover de haat en scheldposts.
  Hoop dat die kerk morgen sluit beiert me elke zondag uit bed.

 38. F'iscadel

  Ik ben een grote fan van Baudet, dat komt omdat hij erg pro-Trump is!

 39. Tomytomy

  Thierry we hebben op je gestemd. Vergeet ons niet. Wit of zwart iedereen keihard aan pakken. Teeven en zijn kudde geen rvc funkties. PvdA compliment laat de winnaar regeren.

 40. Sven L.

  Op zich een aanwinst voor de Kamer. Ik ben wel benieuwd hoe FvD met sociale vraagstukken om zal gaan. Hoor ik Baudet niet over..

 41. Ellen

  Hij moet zich eerst maar eens inwerken en niet in alle talkshows verschijnen.

 42. Bassie

  Ellen, hoezo mag hij niet in alle talkshows verschijnen? FvD is stelselmatig genegeerd, ze stonden al goed in de peilingen. Dit in tegenstelling tot VNL, maar Jan Roos mocht wel meedoen aan het TV-debat. Het is juist goed dat Baudet in talkshows verschijnt, zodat we die man en zijn politieke standpunten beter leren kennen.

 43. Huiskamer

  @Anonymous
  zaterdag 18 maart 2017 om 19:44

  Klopt. We hadden meer verwacht. Ik denk dat velen die twijfelden toch hun stem strategisch aan de PVV gaven. Nu zal het Forum bekendheid, binnen en buiten de kamer krijgen en haar visie duidelijk kunnen maken. Persoonlijk verwacht ik dat Thierry veel meer steun zal krijgen. Het is geen straatvechter.

 44. Henk II

  @Bassie: Eens.

 45. Anonymous

  Baudet is een eng ventje,

 46. Meneer van Beheer

  Hij had weinig zinnigs te zetten en van vieren was al helemaal geen sprake. En in Buitenhof noemden ze hem een openlijke seksist en racist.

 47. Meneer van Beheer

  Hij had weinig zinnigs te zeggen en van vieren was al helemaal geen sprake. En in Buitenhof noemden ze hem een openlijke seksist en racist.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.