Thierry Baudet viert verkiezingsuitslag bij Rick Nieman

Thierry Baudet komt de uitslag van de Tweede Kamerverkiezingen morgen  vieren bij het NPO 1-programma WNL Op Zondag met Rick Nieman. Dat heeft omroep WNL laten weten. Baudet van Forum voor Democratie is de opvallendste nieuwkomer in de Tweede Kamer. Hij verraste deze week door twee Kamerzetels te pakken. “Wat is zijn ambitie als nieuw Kamerlid en waarom pleit hij voor een zakenkabinet? Rick Nieman gaat daarover met hem in gesprek.

Ook te gast in dezelfde uitzending is VVD-erelid Hans Wiegel. “Met de voormalige partijleider kijken we terug op de verkiezingen en vooruit op de formatie. Welk schaakspel wordt er gespeeld tijdens de formatie?

Historicus en tv-maker Hans Goedkoop, bekend van Andere Tijden, komt vertellen over de nieuwe documentaireserie ‘Goede Hoop’. Daarin onderzoekt hij de geschiedenis van Nederland met Zuid-Afrika. Van aartsvader Jan van Riebeeck tot Nelson Mandela.

En presentatoren Daan Nieber en Sofie van den Enk promoten hun nieuwe programma De Medicijnmannen. Daarin gaan ze zoek naar de waarheid achter de marketing van drogisterijproducten.

WNL Op Zondag is morgen om 9.30 uur te zien op NPO 1.

Foto: VARA

Meer in WNL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen