Sophie Hilbrand (41) ziet zichzelf nog lang bij tv werken

Geplaatst op Mon 20 Mar 2017 om 9:12

Sophie Hilbrand ziet zichzelf nog heel lang meegaan op televisie. Dat vertelt de presentatrice van 41-jarige leeftijd in een interview met de Volkskrant. Hilbrand maakt nog altijd televisie bij jongerenomroep BNN. Ze is niet bang dat ze er op een dag uit ligt bij de televisie. “Nee hoor, ik kan me voorstellen dat ik dit nog heel lang doe, zoals Hanneke Groenteman of Mies Bouwman. En anders komt er iets moois voor in de plaats, daar heb ik vertrouwen in“, zegt de presentatrice.

Ze wijst erop dat ze zich nog altijd ontwikkelt op televisie en niet stil blijft staan. “Ik heb een fijne afslag bij BNN genomen met de maatschappelijke programma’s die ik maak. Tot die tijd deed ik gewoon wat mensen vroegen, ik dacht nooit: vind ik dit nog leuk, past het wel bij me?

Voorheen deed Hilbrand vooral wat haar gevraagd werd. “We sjeesden bij BNN door van het een naar het ander en het meeste wás ook leuk, maar op een gegeven moment gold dat niet meer. Dat heeft ook een rol gespeeld: ik ben van huis, maar waarvoor eigenlijk? Voor een wedstrijd tegen Ruben, in Ruben vs Sophie? Wacht even, is dit het wel?

Nu heeft ze het heft in eigen hand genomen. “Nu initieer ik zelf meer en plan ik mijn leven beter. Ik neem bijvoorbeeld de tijd om lange reizen te plannen, terwijl ik eerder dacht: ik kan eigenlijk niet weg.

Ik heb net een vakantie gepland zonder met BNN te overleggen. We gaan drie weken met de camper door Canada, lekker met zijn vieren“, besluit ze in de krant (via Blendle).

Lees ook: Sophie Hilbrand: ‘Erland Galjaard in midlifecrisis’ (december)

Foto: BNN-VARA, Michel Schnater
14 Reacties op “Sophie Hilbrand (41) ziet zichzelf nog lang bij tv werken”


 1. Paut Pielusma

  Wij zien haar al heel lang niet meer werken.

 2. Alex

  Overstap naar de KRO-NCRV zou niet heel raar zijn, als BNN zich wilt blijven profileren als jonge talenten omroep.

 3. Iris

  Niemand wil jou nog zien Sophie

 4. fox

  Ik vind haar zo vies.

 5. Marly van der velden Lover

  Waarom?

 6. Marly van der velden Lover

  Ik wil haar wel op mijn schoot.

 7. Anonymous

  Sophie Hilbrand is nog een pure vrouw zonder plastic.

 8. Anonymous

  Te oud voor BNN en andere omroep wil haar niet hebben
  vanwege het ontbreken van talent.

 9. jubbetje

  @ fox
  Dat heb ik nu ook, ze komt mij altijd zo onverzorgd over.
  ik weet niet waar dat aan ligt.

 10. Anonymous

  @anonymous 11.01 “pure vrouw zonder plastic”
  Daarmee bedoel je dus eigenlijk dat ze lelijk is.
  Je hebt gelijk.
  En ze is vies, ongewassen en onverzorgd.
  Je zal er maar naast wakker worden.

 11. JM

  Ik vind haar nog niet eens zo heel slecht presenteren.
  Wel heeft ze iets ranzigs over zich, weet niet precies wat…

 12. Anonymous

  Sophie stinkt

 13. Anonymous

  Het wordt wel tijd dat ze op stapt bij BNN.
  KRO-NCRV zou goed bij haar passen.

 14. Marijke

  Ik vind haar veel meer een AVRO-vrouw.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.