Sophie Hilbrand (41) ziet zichzelf nog lang bij tv werken

Sophie Hilbrand ziet zichzelf nog heel lang meegaan op televisie. Dat vertelt de presentatrice van 41-jarige leeftijd in een interview met de Volkskrant. Hilbrand maakt nog altijd televisie bij jongerenomroep BNN. Ze is niet bang dat ze er op een dag uit ligt bij de televisie. “Nee hoor, ik kan me voorstellen dat ik dit nog heel lang doe, zoals Hanneke Groenteman of Mies Bouwman. En anders komt er iets moois voor in de plaats, daar heb ik vertrouwen in“, zegt de presentatrice.

Ze wijst erop dat ze zich nog altijd ontwikkelt op televisie en niet stil blijft staan. “Ik heb een fijne afslag bij BNN genomen met de maatschappelijke programma’s die ik maak. Tot die tijd deed ik gewoon wat mensen vroegen, ik dacht nooit: vind ik dit nog leuk, past het wel bij me?

Voorheen deed Hilbrand vooral wat haar gevraagd werd. “We sjeesden bij BNN door van het een naar het ander en het meeste wás ook leuk, maar op een gegeven moment gold dat niet meer. Dat heeft ook een rol gespeeld: ik ben van huis, maar waarvoor eigenlijk? Voor een wedstrijd tegen Ruben, in Ruben vs Sophie? Wacht even, is dit het wel?

Nu heeft ze het heft in eigen hand genomen. “Nu initieer ik zelf meer en plan ik mijn leven beter. Ik neem bijvoorbeeld de tijd om lange reizen te plannen, terwijl ik eerder dacht: ik kan eigenlijk niet weg.

Ik heb net een vakantie gepland zonder met BNN te overleggen. We gaan drie weken met de camper door Canada, lekker met zijn vieren“, besluit ze in de krant (via Blendle).

Lees ook: Sophie Hilbrand: ‘Erland Galjaard in midlifecrisis’ (december)

Foto: BNN-VARA, Michel Schnater

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen