Sonja Bakker weigert Linda de Mol

Sonja Bakker heeft een verzoek om een gastrol te spelen in de tv-serie Familie Kruys met Linda de Mol geweigerd. Dat heeft De Mol gezegd op Radio 538. Familie Kruys, dat vanavond terugkeert voor een nieuw seizoen op RTL 4, heeft in elke aflevering een gastrol van een BN’er zitten. Ook Bakker is een keer uitgenodigd. “We hebben een keer Sonja Bakker gevraagd. Zij had in het script staan dat ze na alle dieetboeken een keer een seksboek heeft geschreven. Dat wilde ze toch niet.

Bakker vond het lastig om zichzelf op de hak te nemen, aldus De Mol. “Ze had dan toch het gevoel dat mensen écht gaan denken dat ze een seksboek heeft geschreven.

Ze vervolgt: “Er zijn wel meer mensen die dat niet willen. Ze lezen dan wat we voor ze bedacht hebben en dat vinden ze niet grappig.

Veel BN’ers willen wél meedoen. Wie er dit seizoen allemaal te zien zijn? “Kim Feenstra, Annemarie van Gaal, Maurice Wijnen, Hans Klok, Natasja Froger en nog een heleboel. In elke aflevering speelt een bekende Nederlander zichzelf.

De Mol vindt de gastrollen leuk. “Ze durven zichzelf ook een beetje op de hak te nemen. Dat is helemaal grappig.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen