Sonja Bakker weigert Linda de Mol

Geplaatst op Sun 19 Mar 2017 om 11:15

Sonja Bakker heeft een verzoek om een gastrol te spelen in de tv-serie Familie Kruys met Linda de Mol geweigerd. Dat heeft De Mol gezegd op Radio 538. Familie Kruys, dat vanavond terugkeert voor een nieuw seizoen op RTL 4, heeft in elke aflevering een gastrol van een BN’er zitten. Ook Bakker is een keer uitgenodigd. “We hebben een keer Sonja Bakker gevraagd. Zij had in het script staan dat ze na alle dieetboeken een keer een seksboek heeft geschreven. Dat wilde ze toch niet.

Bakker vond het lastig om zichzelf op de hak te nemen, aldus De Mol. “Ze had dan toch het gevoel dat mensen écht gaan denken dat ze een seksboek heeft geschreven.

Ze vervolgt: “Er zijn wel meer mensen die dat niet willen. Ze lezen dan wat we voor ze bedacht hebben en dat vinden ze niet grappig.

Veel BN’ers willen wél meedoen. Wie er dit seizoen allemaal te zien zijn? “Kim Feenstra, Annemarie van Gaal, Maurice Wijnen, Hans Klok, Natasja Froger en nog een heleboel. In elke aflevering speelt een bekende Nederlander zichzelf.

De Mol vindt de gastrollen leuk. “Ze durven zichzelf ook een beetje op de hak te nemen. Dat is helemaal grappig.”

Foto: RTL
11 Reacties op “Sonja Bakker weigert Linda de Mol”


 1. 123

  Wat een onzin; Sonja hééft toch ondertussen een toch een ‘erotische roman’ geschreven? Zo ver van de waarheid zou deze gastrol dus niet zijn. :.)

 2. Anonymous

  @123

  Je snapt het niet helemaal, hè?

 3. Anonymous

  M C = roddelrubriek

 4. Dionne van Dijk

  Leuke vrouw.

 5. Jables

  Ik geef haar groot gelijk. Wat een niveau. Hihi een seksboek. Braak.

 6. Sjoukefia Oosthavenkercken

  Altijd weer dezelfde mensen! Natasja Froger, Hans Klok, Kim Feenstra… Die grijpen alles aan, de rest wilde niet.

 7. menno

  Huuh Sonja Bakker met dat ver-schrik-ke-lijke accent.. Beter dat die niet publiekelijk praat..

 8. Herman

  Waarom horen we niets meer van ons veenlijk/zeekoe vrouwtje?

 9. josdays

  @Menno: Dat heet Westfries, en wordt – anders dan de naam doet vermoeden – gesproken in de Kop van Noord-Holland. Het is een van de lelijkste accenten/dialecten van Nederland. Alleen Volendams – enigszins verwant qua klankkleur – is nog veel erger en lelijker.

 10. Marc E. Putto

  @josdays, Purmerends of Amsterdam-Noords is het meest ergerlijcke..

 11. jubbetje

  Mag Bakker aub. in de vergetelheid verdwijnen?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.