Sandra Schuurhof: ‘Kritiek Bert van der Veer boeit niet’

Sandra Schuurhof vindt de kritische opmerkingen die Bert van der Veer over haar heeft gemaakt absoluut niet boeiend. Dat heeft ze laten weten in het programma The Friday Move op BNR Nieuwsradio. Van der Veer, voormalig baas van RTL 4, haalde vorig jaar vrij hard uit naar Schuurhof. Volgens hem heeft haar overstap van RTL 4 naar SBS 6 erg slecht uitgepakt. “Sandra Schuurhof vind ik een voorbeeld van iemand die een zekere graad van onzichtbaarheid heeft bereikt.

Schuurhof is gedegradeerd, vindt hij. “Ze was bij RTL heel prominent aanwezig, zeker als koningshuisdeskundige in RTL Boulevard. Dat gaf haar echt een gezicht en status.

Van die status kan ze nu alleen nog dromen, meent Van der Veer. “Ik vind dat ze dat wel een beetje kwijtgeraakt is, eerlijk gezegd. Er zijn dus ook presentator waarvan je je afvraagt of ze wel goed hebben gedaan aan hun overstap.”

De presentatrice trekt zich er niets van aan, laat ze nu weten: “Ik ben veel zichtbaarder dan ik ooit bij RTL ben geweest, maar Bert van der Veer heeft nou eenmaal meer met RTL dan met SBS. Dat weet ik wel zeker. Wat Bert zegt in deze, maakt mij niet heel veel uit.”

Ze voelt zich in haar nopjes bij SBS. “Ik ben heel blij, ja. Als ik niet blij zo zijn, dan zou ik weggaan. Ik doe leuke dingen, ik heb geen spijt gehad.”

Foto: VARA

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen