Sandra hoopt dat SBS 6 met eigen Blauw Bloed komt

Sandra Schuurhof hoopt dat SBS 6 net als de EO met een eigen programma over royalty komt. Dat vertelt de Hart van Nederland-presentatrice vandaag in het AD. Een programma als EO’s Blauw Bloed zou goed passen bij SBS 6, denkt Schuurhof. “Een programma over het koningshuis zou heel goed bij SBS passen. Ik heb voor die zender al eens specials gemaakt, bijvoorbeeld toen Willem-Alexander net was aangetreden en toen hij duizend dagen koning was“, legt de presentatrice uit.

Dat soort televisie zou Schuurhof veel meer willen maken. “Er valt zoveel meer boeiends te vertellen over het koningshuis. Als het aan mij ligt, komt er in de toekomst zeker zo’n programma. De vraag is alleen in welke vorm.”

Na haar overstap van RTL 4 naar SBS 6 heeft Schuurhof haar rol als royalty-expert een beetje laten vallen, maar daar komt binnenkort verandering in. “Ik ga binnen Shownieuws en in samenwerking met Libelle.TV meer met royalty doen. Deze week beginnen we met een nieuwe, wekelijkse rubriek De week van Máxima. Daarin doen we verslag van alles wat de koningin doet.”

Andere leden van de koninklijke familie komen ook aan bod, maar de focus ligt op Máxima. Voor Libelle.TV ga ik ook royalty-items maken”, besluit ze in de krant (via Blendle).

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen