RTL-Peter vindt presentatie Boulevard best pittig

Geplaatst op Fri 17 Mar 2017 om 11:01

Peter van der Vorst vindt zijn nieuwe functie als presentator van RTL Boulevard een pittige. Dat zegt de presentator in zijn column in Televizier. Van der Vorst is de opvolger van de naar SBS 6 vertrokken Winston Gerschtanowitz. Hij presenteert de showrubriek nu afwisselend met Beau van Erven Dorens en Ruben Nicolai. “Nu ik ben gepromoveerd van ‘bankzitter’ tot een van de centrumspitsen blijkt dat dat toch echt wel even een andere discipline is“, geeft hij aan.

Als deskundige kun je alles een beetje gelaten over je heen laten komen, aldus Van der Vorst. “Als presentator ben je continu aan de bal en kun je geen moment verslappen. Het tempo ligt enorm hoog.”

Van der Vorst moet als presentator twee-minuten-gesprekken leiden ‘waarin de belangrijkste zaken aan bod komen, zonder dat het saai wordt’. “En dan moet je de andere deskundigen op de bank er ook nog eens bij proberen te betrekken!

In deze beginperiode kan hij terugvallen op Luuk Ikink, stelt Van der Vorst. “Met zijn nieuwsblokken, social corner en dagelijkse top-5 is hij een baken van rust op wie Beau, Ruben en ik altijd kunnen terugvallen.”

Hij benadrukt wel te genieten van zijn nieuwe rol bij Boulevard. “Wat mij betreft blijf ik er nog een tijdje staan.

Foto: RTL
20 Reacties op “RTL-Peter vindt presentatie Boulevard best pittig”


 1. Ron

  Hij doet het goed en is een aanwinst(on)… als presentator. Eigenlijk bestaat het presentatie team van Boulevard eigenlijk alleen maar uit mensen waar de irritatiefactor niet aanwezig is. Ruben komt er ook wel wat beter in, moet alleen ophouden (maar is al minder dan in het begin) om zo’n presentatortoontje op te zetten door zijn stem wat aan te zetten. Dat klinkt heel nepperig. Maar voor de rest uitstekend. En Beau is natuurlijk buitencategorie, dat moge duidelijk zijn.

 2. Sebas

  Het is er aan te merken dat hij het lastig vindt…

 3. Eddie

  Ik vind Peter een lekker ding .

 4. Woodstock

  Hij doet het prima. Het is voor Peter niet de eerste keer dat hij een live programma presenteerd en dat zie je. Hij is een prof en ik merk niets van gespannenheid. ga zo door.

  Wel jammer dat hij niet Humberto zal vervangen bij Late-Night, daar zag ik hem liever.

 5. Jubbetje

  Had je maar een beroep .moeten leren, Peter.

 6. Vos

  Alle commercieelen opdoeken .Zuiveren die zenders. Laat het allemaal door de beste omroepen van de NPO doen . VARA, NTR ,NOS en BNN van Giel Beelen. VEEEEL beter.

 7. Vos

  @Vos 13.05

  Als je mijn naam vaker gebruikt moet je per keer even een euro overmaken op mijn rekening.

 8. Vos

  Senip , Peter is een homo en wij v d PVDA en anderen die voor onze islam stemvee opkomen vinden ook dat hij van de minaret af gedonderd moet worden.

 9. Viets

  Ik vinder niks an . Ik ben hoogopgeleit en kijk liever naar de VARA of Paul de leeuwt.

 10. Vos

  @ Viets Ja wij kijken ook altijd allen VARA en NPO staattelevisie want die liegen nooit en hebben nooit nep nieeus .Voor die andere rrommel zijn we te elite .

 11. Vos

  @Vos 13.23 en 13.30

  Joh, ga lekker in de zandbak spelen met je leeftijdsgenoten, nepperd.

 12. Marjon

  Zeg Vos, moet jij niet opgenomen worden of zo? je schrijft tegen jezelf en praat je ook tegen jezelf?

 13. Vos

  @ Marjon Ja sorry , ik heb mijn pillentjes niet gehad en moet weer mijn dawngbuis om .

 14. Vos

  Marjon ik verkrach jou morgen .

 15. X

  En ik verkrach Vos Tegelijk daar mee.

 16. Henk II

  Dubbel dekker seks .

 17. Papegaaitje leef je nog.

  Mag die Peter misschien weg?

 18. Beau van Erven Ikink

  Wanneer is de afscheidsuitzending van die Luuk Ikink?

 19. Anonymous

  Wat een figuren zeg, Luuk Lkink en Petra vd Vorst, natuurlijk rtl4.

  Mensen die lelijk zijn hebben veel capsones.

 20. geertje

  Je vindt het best pittig Peter omdat je het niet kan. Een beetje op locatie draaien is natuurlijk wel iets anders dan live, dus vindt je het pittig, logisch, het is boven Peters Petje!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.