RTL Boulevard paar seconden te vroeg live

Het RTL 4-programma RTL Boulevard ging maandagavond een paar seconden te vroeg op zender. Daardoor zag de kijker thuis een ietwat gefrustreerde Beau van Erven Dorens. Dat was te zien op de tv-zender. De presentatoren van RTL Boulevard waren zichtbaar verrast dat ze al live gingen. “Gaan we meteen live? You gotta be kidding!“, zei Van Erven Dorens, die zich vervolgens omdraaide naar zijn collega-presentatoren in de Amsterdamse tv-studio. “Ok jongens, we gaan meteen beginnen!

Co-host Luuk Ikink bevestigt dat ze inderdaad vroeger live gingen dan verwacht. “Ineens hoorden we dat we over ‘5 seconden live’ zouden gaan. We waren kennelijk al ‘live’. Overigens mazzel dat we daar al stonden!“, zegt de presentator.

RTL Boulevard opende maandag met de rel over het Carrédebat, waar Diana Matroos de lijsttrekkers op een wel heel pittige wijze interviewde. Henk Krol, die Matroos aanpakte, gaf een telefonische reactie in Boulevard.

Henk Krol: “Het is ongelooflijk leuk hoe de mensen reageren. Iedereen zegt: ‘Fijn dat je terug bent en dat je ouderen een stem kunt geven.’

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen