RTL 4 wil auditie Johnny de Mol nog niet vrijgeven

Foto: Elvin BoerRTL 4 wil de beelden van de vermomde auditie van Johnny de Mol bij Holland’s Got Talent nog niet vrijgeven. Die worden bewaard voor de uitzending in april. Dat meldde RTL Boulevard dinsdagavond. De Mol heeft voor de grap auditie gedaan bij Holland’s Got Talent, terwijl hij verkleed was als een oud opaatje. De presentator was volstrekt onherkenbaar. Of de jury hem tóch wist te herkennen en of hij de volgende ronde haalde, wordt duidelijk tijdens de uitzending van de talentenjacht op RTL 4.

De Mol heeft wel een foto van zijn vermomming op Instagram geplaatst. Omdat hij niet direct meldde waarom hij zo oud was geschminkt, dachten veel mensen dat hij mee zou doen aan de RTL 4-show The Story of My Life. Dat is echter niet het geval.

Sinds vorig jaar is De Mol de presentator van Holland’s Got Talent. Hij heeft het stokje overgenomen door Robert ten Brink, die moest wijken voor vernieuwing van de show.

Hello friends… sending love from the future… ❤✌🏻😜💞Amazing make- over @victoriaboomua !! #vierhetleven #beunique #nietzoserieusallemaal #bekindalways

Een bericht gedeeld door Johnny De Mol ✌🏻😎❤🍀 (@johnnydemolofficial) op

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen