Radio 538 tegen Voice-winnaar Iris Kroes: ‘Wie ben jij?’

The Voice of Holland-winnaar Iris Kroes, na haar overwinning in 2012 veelvuldig het ‘harpenmeisje’ genoemd, moest even slikken toen ze een nieuwsberichtje op de website van Radio 538 las. Dat vertelt ze op het sociale medium Twitter. ‘Deze talentenjacht-winnaars ben je sowieso vergeten’, kopt Radio 538 op zijn website. En dat artikel kwam ook Kroes onder ogen. “Shit hee.. Ik sta in dit lijstje! In mei komt nieuwe muziek uit, zal ik langskomen in de studio? Deal?“, twittert ze naar de zender.

Kroes probeert een slaatje te slaan uit het voor haar beledigende artikel, maar Radio 538 lijkt niet echt warm te lopen om haar uit te nodigen: “Wie ben je? (Grapje natuurlijk!) Hou je ons op de hoogte van je nieuwe plaat? We zijn benieuwd!

De talentenjachtwinnares is vasthoudend: “Leuk! Zal ik de eerste week van mei langskomen? Wie is jullie contactpersoon? Maak graag een afspraak.

Radio 538 houdt de boot nog even af. “Neem je tegen die tijd contact met ons op via [email protected]? Dan tippen we de radioredactie en kunnen zij eventueel contact met je opnemen.

Kroes lijkt de hint niet helemaal te begrijpen: “Leuk dat jullie benieuwd zijn naar mijn nieuwe werk. Ga ik zeker doen, thanks!

Kroes is bekend van nummers als I Can’t Make You Love Me, Just More en Koningslied, is te lezen op haar Wikipedia-pagina.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen