Quinty eiste Duits vakantiehuisje met RTL 4-ontvangst

Quinty Trustfull heeft voor de vakantie met haar gezin afgelopen maand bewust een huisje geboekt met RTL 4-ontvangst. Ze wilden namelijk per se het GTST-debuut van dochter Moïse zien. Dat vertelt Moïse in weekblad Story. Moïse vertelt: “De eerste aflevering waarin ik te zien was, heb ik met mijn ouders en broertje Kayne (18) in Duitsland gekeken, waar we op wintersport waren. We hadden bewust een huisje geboekt met Nederlandse tv, zodat we het niet zouden missen.”

Het gezamenlijk kijken van haar GTST-debuut was een mooi moment, aldus Moïse. “Dat was echt een mooie avond, waar we als gezin enorm van genoten.”

Ze krijgt erg veel steun van haar bekende moeder. “Ik leer enorm veel. Ook van mijn moeder. Acteren is natuurlijk wel anders dan presenteren, maar mam en ik praten wel veel over het vak. Het is super leerzaam om naar mama te kijken, en fijn wanneer ik iets niet weet of snap bij haar terecht te kunnen. Ze steunt me in alles, en begrijpt me als geen ander.

Ook van haar nieuwe GTST-collega’s leert Moïse veel. “Ik voelde me meteen onderdeel van de GTST-familie. Ik ben erg goed opgevangen”, besluit ze in het showblad (via Blendle).

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen