Pauw pleit voor terugkeer Pauw & Jinek in 2018

Geplaatst op Mon 20 Mar 2017 om 16:15

Jeroen Pauw zou het leuk vinden als zijn duotalkshow met Eva Jinek, Pauw & Jinek, terugkeert in maart 2018. Dat zegt hij in een interview met het AD. Pauw & Jinek eindigde afgelopen vrijdag. “Ons programma had een soort duidelijkheid vanwege de Tweede Kamerverkiezingen. Bij meer van dit soort grote gebeurtenissen kan ik me voorstellen dat we het vaker gezamenlijk doen. Volgend jaar zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Dat zou misschien zo’n moment kunnen zijn.”

Het is duidelijk: de samenwerking met Jinek is Pauw goed bevallen. “Wij hebben ontzettend fijn samengewerkt. Maar eerlijk gezegd had ik daar ook wel mijn geld op gezet. We vertrouwen elkaar en gunnen elkaar de ruimte. Ook waren er geen discussies over de inhoud van de uitzendingen.

Pauw & Jinek was een grote hit in aanloop naar de verkiezingen. “Het was natuurlijk ook een ontzettend leuke en spannende periode. Nu komt er een veel saaiere periode aan, namelijk de formatie. Ik denk niet dat gezamenlijk doorgaan nu nog zo succesvol zou zijn.

Vanavond begint het nieuwe seizoen van Pauw.

Foto: KRO-NCRV-VARA
15 Reacties op “Pauw pleit voor terugkeer Pauw & Jinek in 2018”


 1. Ron

  Ik vond met name Jinek in deze combi het sterkste. Pauw had een andere rol, of was gewoon wat zwakker dan haar.

 2. Wolf

  2019 is ook best.

 3. Lies

  Iedereen weet dat er een samenwerking is. Maar laat Eva haar vleugels uitslaan. Ze kan het inmiddels prima zelf. Met Pauw als mentor.

 4. Caleb

  Alsjebief niet!

 5. Tsicsar

  je hoeft niet te kijken

 6. Albert

  Wie Ben ik? Weer terug bij rtl4

 7. Anonymous

  Wie kijkt er nou rt4, iedere 2 minuten natuurlijk rtl4.

  kut zenders

 8. Anonymous

  natuurlijk rtl4 kijken hoor mensen, is verplicht.

 9. Anonymous

  Ik vond het nergens voor nodig dat Pauw er bij zat. Het kreeg ook gelijk weer zo’n VARA sausje. Ook door steeds met Dolf Jansen aan te komen. Eva had het prima alleen gekund. Voor beide programma’s misschien wel een idee om definitief naar het American te verhuizen en in de zomer vanaf een of meerdere buiten locaties.

 10. Roomtaart

  20:20

  Wie nodigt die zak met botten toch steeds uit ?
  Irritant lelijk links gutmensch die niks zinnigs te melden heeft

 11. Anonymous

  Nou, dan liever Jinek

 12. Rogier, Amsterdam

  Prima combinatie, die twee. Lekker los sfeertje. Mag van mij snel een vervolg krijgen.

 13. Sjaak

  Pauw en Jinek was een veel duurder programma dan de reguliere talkshows van Jinek en Pauw uit de studio in Hilversum – dure locatie, veel meer publiek, een live band, etc.

  Wel bijzonder dat de NPO hier (terecht) een keer meer geld voor wilde uitgeven. Dat heeft het programma qua sfeer en kwaliteit duidelijk boven RTLln doen uitsteken, ook qua kijkcijfers trouwens.

 14. Anonymous

  @Sjaak Er is geld zat bij de NPO hoor dus maakt niets uit als het wat duurder is.

 15. Freek

  Maar dan zonder Pauw! Jinek deed het uitstekend.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.