Patty Brard vindt Wie is de Mol-fans hysterisch

Patty Brard vindt de liefhebbers van het NPO 1-programma Wie is de Mol lichtelijk hysterisch. Dat geeft de tv-diva aan in de Weekend. Brard is naar eigen zeggen televisieverslaafde, al heeft ze zichzelf er pas dit seizoen toe gedwongen om dé hits van NPO 1 te bekijken: Boer Zoekt Vrouw en Wie is de Mol. Ze keek Wie is de Mol vooral omdat haar SBS 6-collega Jochem van Gelder er dit jaar in zat. Ze kan echter niet zeggen dat ze nu een van de Molloten, zoals Mol-fans zichzelf noemen, is geworden.

Ze is geen trouwe kijker geworden van Wie is de Mol. “Ik jank toch liever een potje met Robert Ten Brink mee bij All you need is love. Leeftijd misschien? Kan, maar het is best gek want ik ben dol op spelletjes.

De finale van Wie is de Mol heeft ze wel meegepikt. “Wat een hysterie. Alsof de conferentie van Jalta in 1945 met president Roosevelt, Churchill en Stalin in de herhaling werd gegooid.”

Vooral de ontknoping van de finale vond Brard heel hysterisch. “Toen (…) ik Chris Zegers als een tiener tussen de mensenmassa zag staan juichen, kon ik echt alleen maar denken: ‘Maar effe serieus jongens, het is maar gewoon een spelletje hè.‘”

Een heel leuk spelletje, dat mooi in beeld gebracht wordt, maar wat we op een kinderverjaardag in het bos ook kunnen organiseren.”

Foto: BNN-VARA

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen