Patrick Kicken verklaart ineenstorting RTL Late Night

Patrick Kicken, tot voor kort radio-dj bij Radio Veronica en nu actief voor de OndernemersPartij, denkt dat de ineenstorting van RTL Late Night te maken heeft met het feit dat Humberto Tan doet alsof de wereld alleen maar mooi is. Dat zegt hij in een opiniestuk op Slebs.nl. RTL Late Night geeft geen rafelrandjes, vindt Kicken. “Iedere keer als ik kijk zie ik alleen maar knappe mensen. Waar helemaal niks op aan te merken is. Perfect haar. Perfecte kleding. Perfect opgemaakt.”

Het is saai, aldus Kicken. “Het begint natuurlijk met een presentator waar niks aan op te merken is. Een kale kop om U tegen te zeggen. Geen haartje te bekennen. Ook is er een perfecte dame met perfecte borsten die ons kijkers, de niet zo perfecte mensen, mag vertellen wat er allemaal te lachen valt op internet.”

Kicken spreekt van ‘Facebook-televisie’. “We tonen alleen wat er goed gaat. Of we halen knappe mensen aan tafel waar het even niet zo goed mee ging maar die er nu weer helemaal bovenop zijn. Toch knap van ze.”

Met weemoed denkt hij terug aan Barend & Van Dorp. “De presentatoren, Barend en Van Dorp, waren ook verre van knap. Maar waren wel zichzelf. De dikke en de kleine. En stelden goeie vragen, zonder dat het altijd leuk, gezellig en perfect moest zijn.”

De kijker wil tv waarmee je je kunt identificeren, denkt hij. “Niet een volgespoten botox gezicht dat komt vertellen hoe blij ze is dat ze nu eindelijk prime time bij RTL 4 te zien mag zijn, om half 9.”

We trappen er niet meer in Humberto. De wereld is niet alleen maar perfect. De wereld rammelt aan alle kanten. Iedere avond het sprookje vertellen dat iedereen en alles altijd blij en mooi is, is over“, besluit hij op de site.

Foto: Radio Veronica

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen