Patricia Paay: ‘Nee, Patty Brard is lekker fris’

Foto: SBSPatricia Paay vindt de manier waarop haar oud-tv-collega Patty Brard heeft gereageerd op haar plasseks-rel walgelijk. Dat zegt de televisiediva in weekblad Party. Brard heeft een zakelijke relatie met de man die is beschuldigd van het verspreiden van Paay’s seksvideo en heeft twee keer fel uitgehaald naar Paay. Zo heeft Brard onder meer gezegd dat ze niet begrijpt wat Paay lekker vindt aan plasseks. Maar Paay begrijpt niet wat Brard zo lekker vindt aan je darmen laten uitspuiten op televisie. 

Paay is zwaar teleurgesteld in Brard. “Ik kan haar wel wurgen! Ik wist niet wat ik las. Viezigheid? Is Patty soms vergeten dat ze op tv haar darmen heeft geleegd? Nee, dat is lekker fris. En is ze vergeten wat haar ex-man René Muthert over allemaal heeft gezegd? Ze doet nu alsof ze heiliger is dan de Paus.

Brard vindt het niet leuk dat haar zakenpartner Maarten Oostvogel, de buurman van Paay, wordt beschuldigd van het verspreiden van het seksfilmpje. Paay: “Ze doet zaken met mijn buurman, dus moet ze dit blijkbaar zeggen. Voor geld gaat ze ineens likken. Bah!

Ze moet zich lekker met zichzelf bezighouden, vindt Paay. “Laat ik het zo zeggen: ik heb ondanks alles nog contact met mijn dochter Christina. Zij ziet haar dochter al jaren niet en dat is niet zomaar. Mevrouw gaat ineens chic doen.

Paay heeft Peter R. de Vries benoemd tot haar adviseur. Brard heeft ook al een hekel aan De Vries.

Foto: VARA

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen