Nieuwe Prison Break niet bij RTL maar bij FOX

De beroemde serie Prison Break keert na een afwezigheid van acht jaar terug met een vijfde seizoen. Al een dag na de première in Amerika, krijgt ook de Nederlandse kijker het langverwachte vervolg te zien. Niet bij RTL, die de eerdere seizoenen uitzond, maar bij de jonge zender FOX. Dat heeft het station laten weten. Alphons Martens, de baas van FOX, is verheugd. “Het is fantastisch dat Prison Break terugkeert met een nieuw seizoen op FOX, de zender waar het thuishoort.”

Martens vindt dat Prison Break op FOX thuishoort, omdat het origineel wordt uitgezonden door de Amerikaanse FOX. Er komen negen nieuwe afleveringen. “Gezien de populariteit van de serie is het geen verrassing dat er nu een vervolg komt, ongetwijfeld tot grote vreugde van de vele fans.”

Die fans hoeven zich niet te wenden tot illegale kanalen. “We maken het hen zo gemakkelijk mogelijk door ook hier onze belofte van The Best.First waar te maken. De nieuwe afleveringen zijn 24 uur na de uitzending in Amerika op FOX te zien.

In het nieuwe seizoen van Prison Break zit de eerder dood geachte Michael (Wentworth Miller) vast in een gevangenis in Yemen. Hij wordt echter al snel herenigd met zijn broer Lincoln Burrows (Dominic Purcell) en Sara Tancredi (Sarah Wayne Callies) om de grootste ontsnapping ooit aan te gaan.

De eerste vier seizoenen van Prison Break werden tussen 2005 en 2009 uitgezonden. De serie vertelt het verhaal van een ten onrechte tot de dood veroordeelde man, die alleen op zijn broer kan vertrouwen om uit zijn benarde situatie te ontsnappen.

Prison Break werd al snel bekeken door een wereldwijd miljoenenpubliek. De nieuwe serie is vanaf 5 april iedere woensdag om 21.00 uur te zien op FOX.

Foto: FOX

Meer in FOX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen