Merel Westrik: ‘Of ik inval-Humberto wil worden?’

Geplaatst op Thu 16 Mar 2017 om 13:00

Merel Westrik heeft nog niet nagedacht over de vraag of ze de nieuwe vaste vervanger van Humberto Tan in RTL Late Night wil worden. Dat heeft ze laten blijken in de ochtendshow van Radio 10. Westrik presenteerde gisterenavond samen met Tan de verkiezingsuitslag op RTL 4. Nu Peter van der Vorst vanwege zijn nieuwe baan bij RTL Boulevard is gestopt als inval-Humberto, lijkt Westrik een mogelijke kandidaat om die vacature op te vullen. Zelf heeft ze daar echter nog niet over gedacht.

De radio-dj van Radio 10 overvalt haar met die vraag. “Ik weet het niet. Ik moet wel zeggen dat ik op de allerleukste redactie van Nederland werk met echt topjournalisten. RTL Nieuws is echt geweldig. Ik voel me daar zo thuis dat ik me niet kan voorstellen dat ik er weg wil.

Als de interviewer opmerkt dat ze helemaal niet weg hoeft bij RTL Nieuws om Tan zo nu en dan te vervangen, antwoordt ze: “Wat een ingewikkelde vraag op de vroege ochtend, zeg. Nee, ik weet het eigenlijk niet.”

In de zomer is er ook nieuws, dus dan kunnen ze me ook niet missen, volgens mij. Streep me voorlopig maar even door. Ha ha.”

Als Westrik inderdaad inval-Humberto zou worden, dan is het goed mogelijk dat ze op een gegeven moment gaat concurreren met haar vroegere WNL-vriendin Eva Jinek.

Foto: RTL
28 Reacties op “Merel Westrik: ‘Of ik inval-Humberto wil worden?’”


 1. Den Draaiert Joost

  Dat heet gewoon ‘vervanger’ hoor. Stop is met dat kinderachtige taalgebruik alsof je lezers achterlijk zijn

 2. Beer

  En stop meteen met het gebruiken van apostroffen als er niet geciteerd wordt. Er wodt gedaan of Westrik die zogenaamde quote letterlijk heeft uitgesproken.

 3. Beer

  *wordt

 4. Anonymous

  Nepnieuws

 5. Wolf

  Oembertooo hoeft niet vervangen te worden. Die neger moet er gewoon per direct uit.

 6. Roomtaart

  Ik wil dat wijf wel een creampie in haar reet dumpen.

 7. Roomtaart

  Of in haar smoel.

 8. Najah

  Ontzettend slechte site aan het worden.
  Deze zou je vast en zeker wel weer tegenhouden terwijl de reacties van Wolf 13:18 en Roomtaart 13.23 en 13.24 en wel doorheen komen.
  Ontzettend amateurisme!
  Soort van dictatuurtje spelen hé?
  Succes ermee

 9. achtmet

  meen je dat ? ga eens eerst een cursus FATSOENLIJK Nederlands volgen i.p.v dat onverstaanbare gewauwel .

 10. zevenzonder

  let maar niet op mijn debiele broertje achtmet .

 11. achtmet

  LIEVER DEBIEL DAN EEN VALS NICHTJE !

 12. Anonymous

  Is Merel niet geschikt voor.

 13. Joto

  Wat een armoe aan reacties op dit onderwerp en wat een Nederlandse taal. De een na de ander is er nog slechter in dan de ander. Stop er is mee. Oh sorry ik bedoel stop er eens mee.

 14. 1999

  Mooie vrouw, maar ze hoeft geen blinde adoratie voor haar werkgever te tonen. Zulke zijn de ergste. Als ze morgen een beter betaalde baan kan krijgen bij een concurrent (NPO,SBS), dan hebben ze binnen één uur hun handtekening gezet bij de concurrent…

 15. Kaaskijker

  Ik vind Merel Westrik het goed doen maar er zijn ook velen die haar ondermaats vinden. Ze is kennelijk niet populair bij het grote publiek. En ik ben geen RTL Veelkijker dus erg representatief ben ik ook niet.

 16. Woodstock

  @Joto, het is inderdaad een trieste bedoeling geworden hier.

  Taalfouten boeien mij totaal niet, maar de puberachte reacties zeker wel.

  De laatste maanden zijn er een aantal ‘pubers’ bezig om onder meerdere namen in te loggen en vervolgens vele opmerkingen te plaatsen in de hoop mensen bood te maken of te shockeren. Ze schuwen hierbij racisme, discriminatie, platvloersheid en zelf doods-opmerkingen niet. vervolgens, als ze niet snel genoeg een reactie krijgen, loggen ze zelf onder een andere naam in en maken dan ruzie met hun alterego’s.

  Ja, vreemder moet het niet worden; Men plaats opmerkingen en reageren er zelf weer op. Het zal wel een psychische aandoening zijn. Geen idee. Maar het niveau is enorm gedaald hier.

 17. Fred

  Geef mij maar Daphne Lammers. De enige nieuwslezeres bij RTL waar je nog met plezier naar kijkt. Merel is nietszeggend en heeft een vreselijke stem.

 18. Mark

  De Eva Jinek van RTL 4…

 19. Ron

  Nou, doe maar niet, ze hoort bij het nieuws. Geen ‘Pauw en Jinek’ achtige opzetjes bedenken nu. En Daphne Lammers las ik hier boven? Nou nee, met haar vreselijk geaffecteerde stemmetje, bah!.
  RTLLN moet op de schop, dat moge duidelijk zijn. En of dat met een andere presentator moet zullen we moeten afwachten. Het is aan Humberto om te bepalen of hij nog in die nieuwe opzet past.

 20. Jos

  Domme k site is dit geworden zeg.

 21. Jos

  Hopelijk krijg ik ook gauw k.

 22. Remi

  Merel is op zich al een heel mooie vrouw,
  en zoals ze daar stond op de verkiezingsavond,
  in stemmig donker, met dat zwarte stropdasje …

  Tja dan mogen we toch wel spreken van een ‘beauty’ denk ik.

  Ik kan me vervelendere dingen voorstellen
  dan op een zondagse lente-ochtend naast haar wakker te worden.

  Erg verkiezingsavond ‘off topic’ ik weet het ;)

 23. J

  Misschien zou het RTL Late Night misschien goed doen een vaste samenwerking met het RTL Nieuws aan te gaan, om zo meer op de actualiteit te zitten?

  Ben wel benieuwd of het van de zomer door gaat, en met wie.
  Kaarten lopen nu t/m 30 juni: https://frontoffice.paylogic.nl/eventlist/4056504748263c2d5326/?point_of_sale_id=13188

 24. G

  Merel?? Dan eerst jaren logopedie en die arrogante – ik Ben een wereldvrouw- grijns van heur ‘smoelwerk’ bescheidenheid siert de mens en zeker geen valse!!

 25. francis Beukeveld

  Onze man blijft het gewoon doen! Wij zijn trotse vrouwen hè Ineke?

 26. Anonymous

  na de zomer geen rtl late night meer in de vorm zoals het nu is.

 27. Anonymous

  @Ron Het is aan Humberto? Die had er allang uit moeten zijn bij RTL LN. Weg met die man op die plek. Duo’s Beau van Ervens Dorens en Merel Westrik/Wilfred Genee en Daphne Lammers zou goed werken denk ik.

 28. Remi

  Wilfred.

  Iemand ooit geluisterd naar de ‘Friday Move’, elke vrijdagnamiddag ?
  Geweldige radio.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.