Merel Westrik: ‘Of ik inval-Humberto wil worden?’

Merel Westrik heeft nog niet nagedacht over de vraag of ze de nieuwe vaste vervanger van Humberto Tan in RTL Late Night wil worden. Dat heeft ze laten blijken in de ochtendshow van Radio 10. Westrik presenteerde gisterenavond samen met Tan de verkiezingsuitslag op RTL 4. Nu Peter van der Vorst vanwege zijn nieuwe baan bij RTL Boulevard is gestopt als inval-Humberto, lijkt Westrik een mogelijke kandidaat om die vacature op te vullen. Zelf heeft ze daar echter nog niet over gedacht.

De radio-dj van Radio 10 overvalt haar met die vraag. “Ik weet het niet. Ik moet wel zeggen dat ik op de allerleukste redactie van Nederland werk met echt topjournalisten. RTL Nieuws is echt geweldig. Ik voel me daar zo thuis dat ik me niet kan voorstellen dat ik er weg wil.

Als de interviewer opmerkt dat ze helemaal niet weg hoeft bij RTL Nieuws om Tan zo nu en dan te vervangen, antwoordt ze: “Wat een ingewikkelde vraag op de vroege ochtend, zeg. Nee, ik weet het eigenlijk niet.”

In de zomer is er ook nieuws, dus dan kunnen ze me ook niet missen, volgens mij. Streep me voorlopig maar even door. Ha ha.”

Als Westrik inderdaad inval-Humberto zou worden, dan is het goed mogelijk dat ze op een gegeven moment gaat concurreren met haar vroegere WNL-vriendin Eva Jinek.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen