Mattie & Wietze vieren lustrum met handboeien

Mattie & Wietze, het populaire duo dat tijdens de ochtendspits te horen is op Qmusic, viert hun vijfjarig bestaan met handboeien. Vanaf 10 april zijn ze vijf dagen lang onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Dat heeft het duo maandagavond bekendgemaakt in Pauw. Het vijfjarig jubileum van de show belooft een intense week te worden. “We hebben elkaar de afgelopen vijf jaar behoorlijk uitgedaagd in allerlei bizarre acties, maar 24 uur per dag samen is wel echt een tikkeltje extremer!

Tijdens eerdere uitdagingen zoals Oppassen, de Ruilweek en het Mattie & Wietze-restaurant hebben Mattie en Wietze elkaar op veel vlakken steeds beter leren kennen, maar deze themaweek gaat wel heel ver.

De boeien mogen vijf dagen lang niet open, wat betekent dat ze niet alleen geboeid de ochtendshow maken, maar zich ook samen aankleden, samen tandenpoetsen, samen koken en alle andere activiteiten die een dag brengt samen zullen uitvoeren.

Luisteraars kunnen vanaf vandaag stemmen op de activiteiten die Mattie & Wietze volgens hen geboeid moeten uitvoeren. Ze worden op 10 april in hun ochtendshow aan elkaar vast geboeid.

Op vrijdag 14 april worden ze in de ochtend weer ‘bevrijd’ van hun boeien.

Foto: Qmusic

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen