Mark Rutte niet kwaad op Pauw en Jinek

Mark Rutte is maandagavond niet boos weggelopen na de uitzending van Pauw & Jinek: De Verkiezing. Hij was zelfs niet chagrijnig. Dat vertelt Jeroen Pauw vandaag aan AD.nl. Pauw & Jinek trakteerde Rutte maandag op een publiek vol schreeuwende Groningers. “Eva en ik zijn ook gastvrouw- en heer van zo’n programma en dan wil je dat de gast het prettig heeft. Dit was op de rand van prettig. Het was best even schrikken. Hadden we dit moeten zien aankomen? Ja, misschien wel.

Rutte wist weliswaar dat er boze Groningers in de studio zaten, maar het was voor iedereen een verrassing dat ze zo fel waren, aldus Pauw. “Eva en ik dachten allebei: Mijn God wat gebeurt hier?! Maar met live televisie kan zoiets gebeuren.

Bovendien kan Rutte wel tegen een stootje, aldus Pauw. “Met Mark Rutte heb je ook geen suikergoed aan tafel. De premier kan dit goed aan.

Wij gaven na afloop aan het vervelend te vinden dat het zo explodeerde, maar hij was absoluut niet chagrijnig. ‘Zo gaat dat, maak je geen zorgen’. Hij heeft nog gezellig een glas wijn gedronken voor hij vertrok”, besluit hij op de AD-site.

Foto: VARA

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen