Management Yolanthe blij met kijkcijfers RTL 4-show

Xenia Kasper, de beruchte manager van Linda de Mol en Yolanthe Sneijder-Cabau, is tevreden met de kijkcijfers van de Cabau-show Reunited op RTL 4. Dat laat ze weten in een bericht op Instagram. Reunited, een soort opgehipte versie van alle emo-shows van Robert ten Brink, is het debuut van Cabau bij RTL 4. De eerste aflevering noteerde vorige week 982.000 kijkers (15 procent) en gisteren kwam het woensdagavondprogramma uit op een score van 917.000 kijkers (15 procent). 

RTL 4 zit momenteel in een primetime-crisis. Slechts twee primetime-programma’s scoren momenteel meer dan een miljoen kijkers van maandag tot en met donderdag, namelijk Helemaal Het Einde op maandag en Married At First Sight op dinsdag.

Veel andere primetime-programma’s van RTL 4 zitten erg ver onder die grens, maar Cabau schuurt tegen het miljoen aan. En daar kan Kasper alleen maar tevreden over zijn. Vorige week gaf ze al aan: “Reunited heeft geweldig gescoord! 982.000 en plaats 10 in de top 25 daar wordt ik toch heeeel blij van.

En nu zegt ze: “Weer topcijfers voor Yolanthe en Reunited en dat terwijl in de Champions League Barca tegen PSG speelde en tegenover Reunited geprogrammeerd stond.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen