Luuk Ikink woest op Tofik Dibi: ‘Je kletst uit je nek!’

Luuk Ikink vindt het walgelijk dat Tofik Dibi suggereert dat RTL Boulevard een foute rol had in de rellen rond Patricia Paay en Laura Ponticorvo. Dat laat de presentator van de showrubriek weten in een reactie op Twitter. Dibi, het voormalig GroenLinks-Kamerlid dat kan rentenieren van zijn wachtgeld, sprong gisteren in de bres voor de dames: “Je hebt helemaal niets verkeerds gedaan en toch moet jij je, bij RTL Boulevard, verdedigen in plaats van de daders. Dat is wat deze zaken echt smerig maken.

Ikink herkent zich hier volstrekt niet in. Zowel in de plasseks-rel rond Patricia Paay als de vanilleseks-rel rond Laura Ponticorvo heeft Boulevard zich volgens de presentator keurig opgesteld.

De bebrilde showkenner haalt dan ook flink uit naar Dibi: “Heb jij onze items over deze twee vrouwen eigenlijk wel gezien? Je kletst uit je nek als je zegt dat zij zich bij ons moeten verdedigen.

RTL Boulevard heeft volgens Ikink zeer gebalanceerd verslag gedaan. “We hebben meerdere gesprekken over het onderwerp gehad en nog nooit heeft er iemand de schuld bij hen neergelegd. Integendeel zelfs.

Maar ik snap dat het makkelijker is om voor je column wat te gissen dan echt even wat research te doen. Succes daarmee.

Dibi streek na zijn exit bij GroenLinks in drie jaar tijd in totaal 321.908,03 euro aan wachtgeld op. Precies na het verlopen van deze maximumtermijn van de wachtgeldregeling bracht hij zijn boekje Djinn uit. Daardoor voorkwam hij dat er een vroegtijdig einde zou komen aan de wachtgeldstortingen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen