Jette van der Meij ‘helemaal into series kijken’

Wie denkt dat Jette van der Meij avond na avond in slaap sukkelt met slow-tv van Omroep MAX heeft het mis. Ze is gek op het spannende drama van Netflix. Dat laat de GTST-bekendheid weten in Veronica Magazine. Van der Meij is een trouw abonnee van de bekende Amerikaanse videodiensten. “Van bankhangen kan ik zo genieten. Ik ben tegenwoordig helemaal into series kijken; van House of Cards, The Crown, Homeland, Outlander, Game of Thrones tot Breaking Bad.”

De actrice is gek op meerdere genres. “Ik heb geen favoriet genre, ik vind het allemaal heerlijk.”

Soms fantaseert Van der Meij er helemaal op los tijdens het kijken van een serie. “De rol van Carrie in Homeland lijkt me fantastisch om te spelen, maar daarvoor ben ik te oud.”

Van der Meij benadrukt dat niet alleen maar bankhangt. Ze is ook een fervent jogger. “Ik jog door het Vondelpark. Het liefst heel vroeg in de ochtend voordat de meute met de fiets komt.

Voor de rest sport ik als ik daar zin in heb; van fitness en yoga tot zwemmen. Ik stel mijn grenzen en neem veel rust. Dat heb ik door de jaren heen wel geleerd. Ik weet wat ik kan en wat ik nodig heb.

Het interview met Jette van der Meij is deze week te lezen in Veronica Magazine.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen