Jette van der Meij ‘helemaal into series kijken’

Geplaatst op Sat 18 Mar 2017 om 13:17

Wie denkt dat Jette van der Meij avond na avond in slaap sukkelt met slow-tv van Omroep MAX heeft het mis. Ze is gek op het spannende drama van Netflix. Dat laat de GTST-bekendheid weten in Veronica Magazine. Van der Meij is een trouw abonnee van de bekende Amerikaanse videodiensten. “Van bankhangen kan ik zo genieten. Ik ben tegenwoordig helemaal into series kijken; van House of Cards, The Crown, Homeland, Outlander, Game of Thrones tot Breaking Bad.”

De actrice is gek op meerdere genres. “Ik heb geen favoriet genre, ik vind het allemaal heerlijk.”

Soms fantaseert Van der Meij er helemaal op los tijdens het kijken van een serie. “De rol van Carrie in Homeland lijkt me fantastisch om te spelen, maar daarvoor ben ik te oud.”

Van der Meij benadrukt dat niet alleen maar bankhangt. Ze is ook een fervent jogger. “Ik jog door het Vondelpark. Het liefst heel vroeg in de ochtend voordat de meute met de fiets komt.

Voor de rest sport ik als ik daar zin in heb; van fitness en yoga tot zwemmen. Ik stel mijn grenzen en neem veel rust. Dat heb ik door de jaren heen wel geleerd. Ik weet wat ik kan en wat ik nodig heb.

Het interview met Jette van der Meij is deze week te lezen in Veronica Magazine.

Foto: RTL
18 Reacties op “Jette van der Meij ‘helemaal into series kijken’”


 1. Anonymous

  Nepnieuws

 2. Anonymous

  M C = roddelrubriek

 3. Jubbetje

  wereldnieuws.!!!

 4. G

  Ojadaswelsoperinteressantomteweten!!

 5. Jonathan

  Hahahahaha

 6. F'iscadel

  Ik kan me heel goed voorstellen dat dit een heel belangrijk bericht is, want verder is niemand in de wereld into series kijken. Zij is daar zeer uniek in!!!

 7. Anonymus

  38 zetels VERLIES !! 38 !!! Wat zal ze dat een pijn doen die krijsers en schreeuwers. Kunnen ze mooi zuur huilen. 38 ZETELS VERLIES.

 8. 1999

  Lekkere rijpe m!lf !

 9. Mousy

  @Anonymous 13.23u. Jij bent NEP.

 10. Mj

  @Anonymous 13.23. Je meent het.

 11. Leo Nadulve (psychopaat)

  Ik mag één keer per week één aflevering van één serie kijken van mijn nieuwe begeleidster. De rest van de week kan het niet want er is geen stopcontact in de isoleercel.
  Ik heb een breinaald verstopt in de muurisolatie.

 12. erik

  Ze heeft nijna geen tekst meer in gtst.
  Laura ook maar uit de serie schrijven.

 13. Mike

  Jammer dat deze dame in GTST zo op een zijspoor is gezet. Een soort veredelde figurant geworden. Ik was allang opgestapt.

 14. erik

  nijna moet bijna zijn.

 15. Sjoukefia Oosthavenkercken

  Waarom staat Jette zo op deze foto?? Ze kijkt alsof ze helemaal niet op de foto wou!

 16. Sjoukefia Oosthavenkercken

  Jette, waarom sta jij zo vreemd op deze foto??

 17. Wolf

  Leuk om te weten.

 18. Wolf

  Als de reactie “Leuk om te weten” al niet meer mag van Media Courant , zal ik ervoor zorgen dat M.C. binnenkort op Geen Stijl zich moet verantwoorden. Prettige Zondag nog.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.