Jeroen van der Boom verklaart arrogante imago

SBS 6-ster Jeroen van der Boom realiseert zich dat sommige mensen hem arrogant vinden. Dat imago klopt echter niet. Dat vertelt de presentator en zanger in de Privé. Volgens Van der Boom verwarren de mensen het met iets anders. “In het begin leek het misschien of ik wat arrogant was, maar dat kwam doordat ik mezelf een houding probeerde te geven. Eigenlijk ben ik heel verlegen. Toen het succes kwam en iedereen iets van me wilde, moest ik daar aan wennen.

De presentator ‘weet dat succes tijdelijk kan zijn’ en dat maakte hem onzeker. “Vandaag sta je aan de top, morgen kan het over zijn.”

De doorbraak van Van der Boom, voormalig call-tv-presentator, was tien jaar geleden met het liedje Jij Bent Zo. “.Ik heb jaren op zo’n knaller gehoopt en op mijn 34ste lukte het dan eindelijk,’ zegt Jeroen. ‘Dat het een klapper werd, was uiteraard super, maar voor mij was het vooral belangrijk dat ik eindelijk erkenning kreeg na al die jaren dat ik muziek maakte.”

Wel was ik tegelijkertijd bang dat het succes eenmalig zou zijn en ik een eendagsvlieg zou zijn. Gelukkig ging het na die eerste hit helemaal los met optredens in de Heineken Music Hall, de Gelredome met LIONEL RICHIE , The Voice of Holland , mijn televisiewerk bij SBS en natuurlijk de Toppers.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen