‘Ik zie Chantal Janzen liever acteren dan presenteren’

Geplaatst op Thu 16 Mar 2017 om 12:40

RTL 4-ster Chantal Janzen is vanaf volgende week te zien in de bioscopen als hoofdrolspeelster van de film Het Verlangen. Daarvoor werkte ze samen met scenarioschrijver Frank Ketelaar. En hij heeft haar heel hoog zitten. Dat zegt hij vandaag in De Telegraaf. Toen hij met de film  begon, had Ketelaar haar niet direct op het oog. “Je moet je voorstellen: als ik begin, is er helemaal niets. Alleen ik en mijn laptop. Daarna vormde zich in dit geval een beeld van een aantrekkelijke jonge vrouw.”

Er zijn genoeg jonge, aantrekkelijke actrices in Nederland. “Wie dat zou moeten spelen, daar kwamen Joram en ik pas later op. En toen waren we echt heel blij dat Chantal ’ja’ zei. Wat een topwijf is dat!”

Ketelaar is zeer onder de indruk van haar talent. “Die kan echt zoveel! Vooral ontzettend goed acteren, wat ik haar eigenlijk liever zie doen dan tv-spelletjes presenteren.”

Lachend: “Al doet zij gelukkig precies waar ze zin in heeft.

Zelf zegt Janzen in Veronica Magazine dat ze bewust minder film doet. “Omdat ik dan een lange periode ‘stil’ moet zitten. Er zijn complete opnameschema’s van RTL omgegooid, zodat ik deze film kon gaan doen. Dat is niet iets wat ik graag van mensen vraag. En dat kun je natuurlijk ook niet te vaak vragen.

Het Telegraaf-interview met Frank Ketelaar kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
9 Reacties op “‘Ik zie Chantal Janzen liever acteren dan presenteren’”


 1. Richard Groenenheuvel

  Film gezien. Doodsaai. Geen reet aan.

 2. Roomtaart

  Ik geen van beide 😴

  Irritant te grappig bijdehand willen zijn tutje

  Gelukkig presenteert Ze maar 5 programmas tegelijk

 3. Allstar's Reggae Band (ook wel eens metal)

  Ah Richard was je stiekem bij de Ladies Night binnen geslopen?

 4. arie

  Ach laten we nou eens ophouden over die Chantal Janzen,
  wat presteert die nou, dan alleen mooi lopen te zijn?

  Leuk smoeltje, maar verder zonder inhoud.

 5. Tsicsar

  Chantie is TOP

 6. 1999

  Ik zie Chantal Janzen liever helemaal niet. En als het moet…. lekker verhuizen naar Australië!

 7. Anonymouse

  Ik zie Chantal Janzen liever naakt dan met kleren

 8. Jeroen

  Het is zo jammer dat ze niet gaat cammen…

 9. Hahaha

  Ik zie Chantal liever in mijn bed.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.