Ik Vertrek bezorgt Nico Dijkshoorn doodswens

Nico Dijkshoorn vindt de kandidaten van Ik Vertrek zo stompzinnig dat hij er zwaar moedeloos van wordt. Dat beschrijft hij in zijn column in de Volkskrant. Sommige kandidaten van het realityprogramma van Avrotros zijn echt onbegrijpelijk, meent Dijkshoorn. “Die mensen staan ergens in Roemenië op een vlakte vol ongebluste kalk en ze zeggen: ‘Hier komt dan de eerste camping voor invalide homoseksuele nudisten.’ Ik voel dan wat die mensen zouden moeten voelen. Ik wil dood.”

Dijkshoorn krijgt ‘bijna een fysieke reactie’ van het veel bekeken NPO 1-programma. “Als ik een vrouw met een mobiele telefoon in haar hand bij een hek zie staan en haar hoor zeggen: ‘That building from stones, with the roof on it, is that also from us?’, waarna ze tegen haar man zegt: ‘Nee, het is toch niet van ons’, dan moet ik daarna minimaal een dag zwijgend op bed liggen.

Er is één programma dat Dijkshoorn nu nóg meer aangrijpt, namelijk Floortje Naar Het Einde Van De Wereld. “De titel zegt het al. Ik wil naar mijn ijskast, naar mijn boekenkast (…), maar zeker niet naar het eind van de wereld.

Waarom Dijkshoorn niet met Dessing naar het einde van de wereld wil, vertelt hij in zijn Volkskrant-column.

Foto: VARA

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen