Harry Mens staat beelden gratis af aan Voetbal Inside

Foto: Wim van IJzendoornDe interviews van Harry Mens in zijn programma Business Class worden aan de lopende band bespot door de mannen van Voetbal Inside, toch peinst hij er niet over om het uitzenden van de beelden te verbieden. Sterker nog: hij biedt ze gratis aan. Dat vertelt de presentator vandaag in het AD. Op de vraag wat hij vindt van de kritiek in Voetbal Inside, antwoordt hij: “Dat is vooral kinnesinne van die snor omdat ik vaak Willem van Hanegem te gast heb en Willem niet meer bij Voetbal Inside wil zitten.”

Hij ligt er geen seconde wakker van. “Die kritiek op mijn interviewstijl laat me koud. Ik ben nu 70 jaar en presenteer Business Class al negentien jaar op mijn eigen manier en blijf dat wat mij betreft nog zeker vijf jaar doen.”

En Voetbal Inside mag hem al die jaren blijven bespotten, aldus Mens. “Ik sta de beelden altijd gratis af, ook aan De wereld draait door als ze bellen. Het is allemaal gratis PR!

Mens ziet Voetbal Inside nooit, en al helemaal niet live. “Ik ben vooral een terugkijker omdat ik vrij vroeg naar bed ga: doordeweeks vaak al rond half negen ’s avonds“, besluit hij in de krant (via Blendle).

Foto: Business Class

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen