Gordon verwijdert Facebook-app van telefoon

Gordon heeft de app van Facebook verwijderd van zijn telefoon. Dat zegt de RTL-ster, die de premier vorige maand opriep tot strengere regels voor social media, tegen Shownieuws. Het verwijderen van de Facebook-app heeft van Gordon een rustiger en gelukkiger mens gemaakt. “Ik heb rust in mijn hoofd. De afgelopen maanden merkte ik op dat iedereen zo obsessief bezig is geworden met hun telefoon. Ik merkte dat ook aan mijzelf. Ik noem het sociale chlamydia“, aldus de entertainer.

Iedereen is er veel te druk mee, aldus Gordon. “Het is een soort soa die zich continu verder verspreidt. Iedereen wil perfect zijn, maar ik hoef dat niet meer te zien.

Zijn Facebook-profiel bestaat nog wel. “Ik heb nog wel een Facebook-profiel, maar die check ik nog maar een keer per week op mijn computer. Het geeft mij zoveel rust, het is niet normaal. Vroeger wist ik nooit wat iedereen deed. En dat wil ik nu ook weer hebben.

Gordon raadt andere Nederlanders aan om zijn voorbeeld te volgen en de Facebook-app te verwijderen. “Natuurlijk, het heeft veel positieve kanten, maar kijk eens naar de verslavingsgevoeligheid van die app. Neem dat nou eens serieus!

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen