‘Gert-Jan Segers gaat helemaal stuk om Lucky TV’

ChristenUnie-baas Gert-Jan Segers lacht zich helemaal rot om Lucky TV, de onderhoudende slotrubriek van DWDD. Dat vertelt zijn dochter Anne in BEAM, de jongerensite van de EO. Anne onthult bij haar evangelische vrienden dat haar vader humor heeft. “Mijn vader is echt een leuke gast. Hij is grappig, eerlijk en open. Wat niet veel mensen van hem weten is dat hij in zijn studententijd aan cabaret heeft gedaan. Ook is hij dol op LuckyTV, we kunnen daar helemaal stuk om gaan.

Soms zit Segers zelf in De Wereld Draait Door. “ Ik vind het spannend als hij bijvoorbeeld bij De Wereld Draait Door zit. Als het gaat over euthanasie en er allemaal atheïsten tegenover hem zitten die hem voor mijn gevoel echt onderuit willen halen, ben ik zenuwachtig. Ook ben ik echt trots als hij zijn punt rustig kan uitleggen en respectvol blijft.

Thuis vertelt Segers van alles over zijn talkshowbezoekjes. “De inside information vind ik geweldig: hij vertelt wel eens hoe zijn collega’s zich gedragen als de camera uitstaat, welke discussies er in de wandelgangen plaatsvinden en welke beslissingen er moeten worden genomen. Soms is informatie geheim en mag ik het niet zomaar delen, dat vind ik wel tof eigenlijk.

Inside information, bezoekjes aan talkshows en af en toe mee naar Den Haag is heel leuk, maar net als alles heeft zijn baan ook nadelen. In deze weken zie ik soms meer posters met zijn hoofd erop dan dat ik hem echt zie.

Het interview met Anne kunt u lezen op de website van BEAM.

Foto: MAX

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen