Frits Wester ergert zich aan reacties op Jinek-optreden

Geplaatst op Sat 11 Mar 2017 om 11:16

Frits Wester vindt de reacties op zijn tv-optredens soms ongelooflijk kortzichtig. Op de ene avond vindt men hem uiterst links, de andere avond uiterst rechts. Dat zegt de RTL Nieuws-ster op Twitter. Wester vindt het vermoeiend. “Best grappig als het niet zo triest was. Gisteravond maakte ik relativerende opmerkingen bij Meet Up Jesse Klaver en was ik rechts maar als je aan Thierry Baudet iets doorvraagt ben je weer links. Nou nooit goed dus, dus deugd“, aldus de politiek journalist.

Mensen die hem op Twitter van allerlei dingen beschuldigen, krijgen soms ook een reactie terug van Wester. Tegen een meneer die beweert dat Wester als miljonair alleen oog heeft voor de elite, zegt hij: “Ach ach nee hoor. Je weet niets van mij en mijn achtergrond. Dus oordeel niet zo snel.

En ene Rüdl stelt dat heel RTL Nederland compleet partijdig is. Wester trekt zich er niets van aan: “Ach de ene keer zou ik links zijn, de andere ziet mij als rechts. Het zal allemaal wel.

De Twitter-trollen hebben allemaal met elkaar gemeen dat ze halsstarrig vasthouden aan hun eigen gelijk. Rüdl tegen Wester: “Geloof ik niet. Denk trouwens dat het enige rechtse aan jou is dat je rechtsdragend bent…

Foto: RTL
50 Reacties op “Frits Wester ergert zich aan reacties op Jinek-optreden”


 1. Anonymous

  Het was geen doorvragen wat Frits deed. Hij liet hem gewoon niet uitpraten. Waarna Aboutaleb het woord nam en wel weer een verhaal kon vertellen. Het was niet geheel de schuld van Wester want, eigenlijk hadden P&J moeten ingrijpen.

 2. Albert

  De beste oplossing is om nooit meer twitterberichten te lezen.
  Twitter is het afvoerputje geworden van de Nederlanders, die alleen maar nog negatief kunnen reageren. Het is gewoon lachwekkend wat voor onzin op twitter wordt verspreid, totaal niet serieus te nemen die reacties.

 3. Anonymous

  Rutte en Roos zijn flink aangepakt door Pauw en Jinek, de rechtste politicus krijgen het zwaar te voorduren daar. Maar terecht dat ze zijn aangepakt. Gisteren sloegen ze plank alleen helemaal mis. Pauw en Jinek gingen er extreem hard in, lieten een uitspraak van Baudet zien die door de tafel geheel uit zijn context werd getrokken en lieten hem niet uitpraten. Baudet bleef rustig en liet zich niet gek maken. Heel knap! Pauw en Jinek mogen Baudet ook aanpakken maar het ging helemaal mis toen Wester, een onbekende linkse cabaretier en wat publiek die alleen kwamen om Baudet aan te vallen. Baudet verdedigde zich goed, maar werd ingesloten en gebasht.

 4. Anonymous

  Frits Wester zat er om hem uit de tent te lokken zeer goed gedaan ,we hebben aan een gek genoeg,hij wil ook de hele po opdoeken ,de media monddood maken.

 5. Anonymous

  11.26 Als de waarheid boven tafel komt ga je complot denken doet de blonde man ook.

 6. joost

  Ik word wel misselijk van de opzetjes bij de vara van jinek en pauw.

  Ik begin die Jinek zo langzamerhand inderdaad niet objectief meer te vinden.
  De altijd huichelachtige arrogante glimlach van Pauw kennen we nu wel.
  Hij heeft niks meer te melden en is saai.
  Die man is niet interessant meer en mag van mij weer nieuwslezer bij RTL worden.

  Frits Wester, oud voorlichter CDA, neem ik niet serieus, omdat hij een mannetje is die met alle winden mee waait, als hij maar in beeld komt.
  Eigen Fritsje eerst.
  Een soort wethouder Hekking.
  Zijn aanval gisteravond op Baudet, was ingestudeerd en met Jinek en Pauw en natuurlijk tevoren besproken.

  Dan doen ze met al hun gasten.
  Elke politicus die anders denkt dan deze vara lieden, kan beter niet naar hun programma gaan.
  Immers zijn hebben daar “het pek en veren”al voor hun gast klaar staan.

 7. arie

  “Eens met Joost”.

  Daarom vind ik het gek dat Klaver zo werd gepromoot bij Jinek en Pauw.
  Men vond Klaven een soort poparties of zo, maar het zou over de inhoud moeten gaan.

  Het programma van Groen links is communistisch, er staan ons bij hen zeer hoge belastingen voor het bedrijfsleven en de werkenden te wachten, voor de immigratie uit Azie en Afrika worden bij Groen Links de grenzen open gezet, waardoor we er weer honderd duizenden bij zullen krijgen.
  Linkse, onbetaalbare hobby’s.

  Maar, dat zeggen Jinek en Pauw niet.

 8. Joepie

  “….Ik word wel misselijk van de opzetjes bij de vara van jinek en pauw…..”

  Pauw en Jinek is een programma van KRO-NCRV + VARA/BNN.

 9. Anonymous

  Nieuwe partijen moet je goed doorlichten voor ze in de kamer komen dat is de taak van de journalistiek links of rechts ,wel raar dat er aan de rechtse partijen altijd een luchtje zit.

 10. Jubbetje

  Links zooitje gisteravond. Pau interuppeerde Baudet voordurend en Jinek maakte zich weer kwaad. Wester doorvragen? Nee hij wílde zijn gelijk halen.Iedereen was tegen Baudet en ze steunden elkaar daarin. Waarom werd het niet bij die halve Marokkaan met zijn gefingeerde naam gedaan? Ik ben nog zwevend maar denk waar ik op ga stemmen.
  In ieder geval niet links meer.

 11. Anonymous

  Jinek is gewoon een verademing vergeleken met Jeroen Pauw.

 12. Anonymous

  Ja, stel je eens voor dat politici kritisch bevraagd zouden worden! Dat zou toch een schande zijn?

 13. Anonymous

  P&J zijn compleet van het pad af maar als FvD aan de macht komt moeten ze dan ook een ander baantje zoeken. En terecht, er wordt keer op keer door de hele NPO-kliek op schandelijke wijze aangetoond dat ze zakenvullend links tuig zijn.

 14. JasperV

  Als je je mening wilt profileren kan je kritiek verwachten en daar moet je ook tegen kunnen mijnheer Wester.

 15. Gallus

  Altijd evenwichtige Wester was nu uit balans!
  Iemand woorden in de mond leggen is niet correct.
  Als iedereen daar nog eens aan mee doet dan hebben we het over laffe consensus en niet over een “talkshow”!

 16. Flits Bom

  Mister zakflacon .

 17. Anonymous

  1132 Als je waarheid zeker is, bestaan er geen complotten meer.

 18. Anonymous

  Frits is gisteravond definitief door de mand gevallen. Bij RTL Nieuws komt-ie evenwichtig en prettig over maar dat is allemaal schone schijn: Frits is een onredelijke, opjuttende linksgekkie.

 19. Sven L.

  Tja, anno 2017 is de verzuiling nog altijd niet verdwenen. Overigens vond ik Baudet zich goed verweren, voor zover mogelijk. Die uitspraak was niet handig, maar er zijn meer politici waarvan de uitspraken ‘ongelukkig’ zijn. Wester had niet zoveel zout op die slak moeten gooien. Gastgevers Jinek & Pauw hadden na de 3e sneer moeten ingrijpen. Het blijft wel je gast namelijk…

 20. Mark

  Als je iemand die uitgenodigd wordt om zijn mening te geven voortdurend op hinderlijke, non-journalistieke wijze onderbreekt moet je je alleen aan jezelf ergeren, Frits Wester. Zelfreflectie.

 21. RuudB

  “iets doorvraagt”?

  Volgens mij heb ik een heel andere uitzending gezien
  Ik zag enkel onbeschoft en hysterisch overschreeuwen, framen, woorden in de mond leggen, 5 tegen 1 enz.

  Dit had echt helemaal niets met oprechte journalistiek te maken, dit was gewoon laag en onbeschoft.

 22. Anonymous

  @Anonymous
  zaterdag 11 maart 2017 om 11:26

  Klaver en Thieme werden ook aangepakt. En Baudet had wel degelijk iets gezegd wat heel fout overkwam. Niet dat ik geloof dat het racistisch bedoeld was, maar het kwam er zeer onhandig uit.

 23. Anonymous

  @joost
  zaterdag 11 maart 2017 om 11:37

  Zucht, weer zo’n selectief verontwaardigd persoon. Als Klaver klem wordt gezet in een aflevering hoor je dit soort selectief verontwaardigde types niet. Wanneer hij de 2e keer dat hij er is wordt geprezen, dan is het hek van de dam. Word je nou zelf niet moe van dat selectieve gedram?

 24. erik

  Die baudet was na afloop echt volgens mij in staat om die dolf jans te wurgen. Het had echt niet veel langer moeten duren.

 25. Wolf

  Dhr. Baudet werd alleen woorden in de mond gelegd door de hele linkse club die er zaten te zeuren en krijsen. Aboutaleb gaf Baudet applaus. Heb het stukje gezien op TPO.

 26. Wolf

  Wester is een rancuneuze linkse trekpop.

 27. Wolter

  TPO is voor pussys. Dat valt me van je tegen, Wolf.

 28. toxilogic

  Nou nou, ik vond het wel meevallen Thierry hield redelijk stand, Wester daarintegen gaf blijk dat hij maar wat graag iemand die al op de grond ligt aanvalt, ach ja CDA hypocriet tot op het bot, kleinburgelijke kwasten met Van Haersma Buma, de Oranje bruinwerker aan de leiding, volksvelakkers waar Wester zich prima thuisvoelt. Jinek/Pauw hadden hem kort moeten houden.

 29. Wolf

  @Wolter ,15.00 uur. Elsevier , DDS ,Vertalingen van E.J.Bron ,TPO , De Nieuwe Realist , xandernieuws , Breitbarth , Foknieuws ,Voorpost ,joop.nl en Geen Stijl etc.. Ik lees alleen datgene wat belangrijk nieuws brengt , behalve dan dat VARA NEP nieuws joop.nl maar dat lees ik uit leedvermaak en om die vijand in de gaten te blijven houden.

 30. J

  Breitbart, dat zegt genoeg. Complottheoristensite. Misschien is Infowars wat voor je. Daar komen meer mensen die zo dom zijn als jij. Dat je praat over de “vijand” is veelzeggend. Eng.

 31. Oogarts

  Ja sorry hoor niet omt teen of ander maar die Frits Western is constant dronken van de liters cognac dat zie je heel goed aan zijn bloeddoorlopen ogen. Hij is ook nog impotent, de stakker

 32. 1999

  Wat is dit non-nieuws zeg.

 33. Ron

  Frits stemt toch al jaren CDA, dat is geen geheim. Gewoon een neoliberaal.

 34. Ron

  P.s. Jammer dat Jos Heymans er niet meer is. Dat vond ik echt een goede journalist waar geen zweem van partijdigheid/vooringenomenheid om heen hing. Altijd kritisch op links maar ook op rechts.

 35. thijs

  Ga dan bij de vriendje Tan zitten

 36. dynamische dennis

  Jinek is een vals sekreet van wie Baudet zo’n frame had kunnen verwachten

  Het was een zeer opzichtig opzetje Baudet-bashen

 37. Peter

  Stop lekker een dynamische dildo in je reet joh!

 38. Ellen

  Het was weer een raar toneelstukje. Vind je het lekker? Zulke vragen zeggen meer over degene die dergelijke vragen stellen. Een een partijkartel en mediakartel zijn er wel degelijk. Dhr. Baudet heeft er misschien nog niet helemaal de vinger achter. Maar er zijn wel degelijk afspraken om bepaalde zaken niet uit te zenden.

 39. Otto Groeneveld

  Baudet zegt gewoon de waarheid. Het is zelfs bepaald in verslagen van de VN in 1974, Europa moet geislamiseerd worden in ruil voor olje, het staat zwart op wit.

 40. MicheldeB

  Frits Wester is zelf ietwat kortzichtig, want op de wat meer genuanceerde kritiek reageert hij niet (want niet zo gauw te weerleggen). Hij selecteert de kritiek, en weerlegt alleen de kritiek die inhoudelijk zwak is.

 41. Wolf

  @J. !5.52 uur 11 maart . Stormfront is ook een aanrader.

 42. Anonieme Reaktie

  Hahaha “TwitterTrollen”

 43. Wolf

  Volgens mij had Wester weer te diep in zijn cognac glas gekeken , dat drankorgel.

 44. Wolf

  Zijn hoofd is bijna nog roder van de drank dan de roze plof kap die hem onder zijn linkse smoel wordt gehouden , haahahaahaa.

 45. Arnoud Tempelman

  Wester moet eens aan zijn gezondheid gaan denken.

 46. Walt

  Heb geen goed woord over voor deze zogenaamde omhooggevallen journalist !!!

 47. mark

  Wester is journalist kartel.

 48. Marly van der velden Lover

  EN jij bent een nephomo.

 49. mark

  fijn om te horen.

  denk je nu dat ik beledigd ben?

  wat een ongelofelijk pannenkoek ben jij

 50. tiets

  Dhr Wester denkt dat hij de wijsheid in pacht heeft. Nee hoor.
  Ik heb zelden zo’n irritante verwaande kwast in een “talkshow” gezien. Laat mensen totaal niet uitspreken, heeft een eigen mening en zal deze kost wat kost verkondigen.
  Dit soort mensen moet onmiddellijk van de buis en laat hij zich nuttig maken bij een voedselbank en verder zijn mond houden.
  Waarom wordt hij nog steeds uitgenodigd om iets te zeggen.
  OK, als hij iets te zeggen heeft is dat prima, maar gasten afkatten, dat kan niet en dat mag niet.
  Laat mevr. Jinek ook eens haar mond houden. Ook zij is van de irritante hopek geworden.
  Stoppen met deze uitzending.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.